Vaccinweigeraars kunnen gevaccineerd worden met behulp van PCR test – CSTV


Aldus Jan Walter in een uitgebreid artikel.

In dit artikel beschrijft Jan Walter met uitgebreide bronvermeldingen welke technieken er mogelijk zijn om bevolking toch te kunnen vaccineren, wanneer mensen steeds kritischer worden ten aanzien van vaccinaties.

Hetgeen alleen maar aangewakkerd wordt door de aanhoudende druk tot masale “vaccinatie” tegen een voor 99,8% van de mensen niet dodelijke ziekte, met ook nog eens een nieuw type “vaccin” wat eigenlijk Gen therapie is door middel van mRNA. Het lijkt science fiction en is huiveringwekkend, maar de metohodes en technieken zijn beschikbaar. Daar vraag is hoe ver laten wij het komen?

Vaccinaties steeds kritischer bekeken en het huiveringwekkende alternatief

In januari 2019 heeft de WHO [1] het groeiende aantal vaccinatiecritici gedefinieerd als een van de tien grootste bedreigingen voor de mondiale gezondheid, en sinds het ongekende fiasco van de coronavaccinatie [2] is het aantal vaccinatieweigeraars echt verveelvoudigd. Ondertussen ontstaat zelfs binnen de conventionele medische wereld verzet. Maar de meesterbreinen van de WHO blijven aandringen ​​op een onrealistische vaccinatiegraad van minstens 70 procent.

LEES HIER VERDER:
https://viruswaarheid.nl/belangrijk/johns-hopkins-university-bevestigt-vaccinweigeraars-kunnen-gevaccineerd-worden-met-behulp-van-pcr-test/

Origineel artikel:
https://www.legitim.ch/post/johns-hopkins-university-best%C3%A4tigt-impfverweigerer-k%C3%B6nnen-mittels-pcr-test-geimpft-werden

LEES OOK:

Klokkenluider bejaardenhuis: De vreselijke dood na de vaccinatie onder dwang

 

5
1
Stem

Artikelbeoordeling

Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *