10 jaar cel als je op vakantie gaat naar risicogebied – CSTV


We kunnen aan de hand van alle feiten die op tafel leggen nu wel concluderen dat deze hele coronacrisis niets meer is dan een soort live-verslag van de griep. Doe je dit met de griep dan kun je exact dezelfde situatie creëren met behulp van de media en zover er in meegaan dat je het zelf gaat geloven.

Het vaccineren blijkt een levensgevaarlijk experiment (bron)

Wanneer je mensen hoort beweren dat mensen die corona met een griepje vergelijken gek zijn, dan weet je dat die persoon geen flauw benul heft waar hij of zij het over heeft. De influenza griep (die op raadselachtige manier is verdwenen) is werkelijk een killervirus.

Alleen in Nederland al kostte het het leven aan ruim 10.000 personen met een gemiddelde leeftijd 17 jaar lager (65) dan het gemiddelde van coronadoden.

Ook is duidelijk dat de overheden bewust en collectief hebben afgesproken hoe de mensen angst aan te jagen en de coronacrisis “echt te houden”. (bron)

Kortom: We zitten midden in een oorlog waar de overheden en de bigtech zich tegen de mensheid keren door ze te dwingen te gehoorzamen om hun verschrikkelijke nieuwe normaal er doorheen te krijgen. Het zijn doodzieke mensen met doodzieke plannen. Je ziet ze voor je eigen ogen uitgerold worden.

Zolang volkeren niet opstaan gaat de onderdrukkende waanzin gewoon door.

Lees dit artikel van Wakkeren.nl

Internationale reizigers die in Groot-Brittannië niet opgeven dat ze in risicogebieden zijn geweest, riskeren een celstraf van 10 jaar, zo heeft de Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock aangekondigd.

De celstraf kan worden opgelegd aan reizigers die bij aankomst op een formulier liegen over hun bezoek aan een land op de ‘rode lijst’. Ook kunnen ze een boete krijgen als ze weigeren een verplichte coronatest te ondergaan.

Dat is nog niet alles: reizigers moeten vanaf komende maandag na aankomst in Engeland verplicht in quarantaine in een hotel. De kosten, bijna 2000 euro per persoon, zijn voor eigen rekening. En jij dacht dat Rutte en De Jonge erg waren.

De meest draconische maatregelen

LEES HIER VERDER:

BRON:
https://wakkeren.nl/10-jaar-cel-omdat-je-op-vakantie-gaat-dit-is-een-stap-te-ver/

4
6
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *