Jeugdgevangenis wordt gevangenis voor corona-ongehoorzaamheid – CSTV


Het hoge noorden van Duitsland meent het serieus met zijn strafmaatregelen voor mensen die halsstarrig weigeren te buigen voor de opgelegde quarantainemaatregelen. Nu worden gevangenissancties opgelegd – tenminste voor “bio-Duitsers”.

Hun mobiliteit werd ernstig en landelijk beperkt. In een omvang, zoals de Duitsers deze sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer hebben meegemaakt. Sinds vandaag gelden bijvoorbeeld officieel strenge regels om binnen te komen aan de grenzen met het Oostenrijkse Tirol en met Tsjechië. Zelfs de personen die binnenkomst is toegestaan, moeten bij controles een negatieve coronatest kunnen laten zien.

Hier ga je heen als ongehoorzame… Jugendarrestanstalt Moltsfelde

“Asielzoekers” daarentegen mogen nog steeds onbeperkt – om “humanitaire redenen” (aldus de Beierse politie in een video van de “Bild-Zeitung”) uit het buitenland binnenkomen. Met of zonder corona. Ze hoeven alleen maar het toverwoord “asiel” uit te spreken. Alleen al het afgelopen jaar zijn er op deze manier ongeveer 100.000 zogenaamde “personen die behoefte aan bescherming hebben” uit de hele wereld voorgoed naar Duitsland gekomen om hier gebruik te maken van de aantrekkelijke welvaartsstaat. Maar even in de goede volgorde.

LEES HIER VERDER:

Artikel geschreven door: Manfred W. Black
pi-news.net

LEES OOK:

Wereld geshockeerd over uitspraak Merkel.

5
1
Stem

Artikelbeoordeling

Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *