Discriminatie tijdens verkiezingen in Catalonië? – CSTV


Vandaag zijn er verkiezingen in Catalonië.

De Spaanse autonome gemeenschappen in het noordoosten van het Iberisch Schiereiland.

Onbelangrijk verder. Het maakt geen fluit uit wie er wint. Dit plan dendert gewoon door. Pas wanneer partijen zich heel duidelijk uitspreken tegen de klimaatgekte en coronahysterie en zo ver gaan dat ze het politieke systeem op de schop willen gooien, Europa uit willen en per direct stoppen met deze coronamaatregelen en de mensen, net als in bijvoorbeeld Florida, alle vrijheden per direct willen teruggeven, dan wordt het interessant.

De enige verrassing zou kunnen zijn dat de nationalisten van VOX meer stemmen halen dan de voorspelde 6% in de peilingen. 6% is al uniek voor een Spaans-Nationalistische partij zoals de patriotten van VOX in Catalonië.

Stemrooster

Er is een rooster opgezet wanneer bepaalde mensen mogen stemmen. Mensen worden ingedeeld in 3 categorieën. Ouderen mogen bijvoorbeeld niet gaan stemmen tussen 12:00 en 19:00.

En zojuist zien we op TVE hoe oudere mensen gewoonweg worden weggestuurd. We zullen de beelden in een tweet zetten.

STEMROOSTER:

  •  9.00 uur tot 12.00 uur: kiezers uit risicogroepen en ouderen in het algemeen
  • 12:00 tot 19:00: Niet kwetsbare of onlangs in quarantaine geplaatste mensen
  • 19:00 tot 20:00: De besmetten en mensen met nauwe contacten van positieven

Op het moment van schrijven gaan de “BESMETTEN” dus bijna de straat op. Oehoeeeeeee! Eng. Binnen blijven!

https://www.lavanguardia.com/politica/20210213/6245803/elecciones-catalunya-catalanas-jornada-reflexion-14f-14-psc-erc-junts-ecp-pp-ciudadanos-vox-cup-ultimas-noticias-en-directo.html

https://www.elperiodico.com/es/elecciones-catalunya/20210214/franjas-horarias-votar-elecciones-catalunya-2021-11509907

 

Maar denk niet dat je nu direct weet tot welke groep je behoort. Die groepen zijn ook weer onderverdeeld in sub-groepen. Denk maar niet dat je een “normaal persoon” bent uit Categorie II die van 12:00 tot 19:00 mag stemmen als je zwanger bent. Of als je broer positief is bevonden door de willekeur van de PCR test die voor alles dient, behalve om covid19 op te sporen.

En om dit allemaal goed te laten verlopen zijn er 14.000 politieagenten op de been:
https://es.finance.yahoo.com/noticias/14-000-polic%C3%ADas-controlan-14f-070141701.html

 

Laden ... Laden …

 

De hele dag zie je de mensen met zeepjes, gelletjes en spuitbussen in de weer met ruimtepakken aan. De wereld is totaal doorgedraaid.

Het is lachwekkend zou het niet zo ernstig zijn.

Verkiezingen in Catalonië – Een dystopisch schouwspel

Kunnen wij niet een soort parallelle samenleving opbouwen? Waar we gewoon normaal doen en alle “risico´s” nemen en de rest in hun eigen werkelijkheid laten leven met hun TV´tje, hun corona-angsten, klimaatobsessies en andere absurditeiten? We moeten alleen even zelfvoorzienend worden en een muur bouwen.

Ik ben bang dat we dan over 2 jaar wel te maken krijgen met enorm veel asielaanvragen.

Waar zijn we in hemelsnaam beland. Hoe gek is de mens? 

Het gaat goed komen. Zij uit de toekomst zullen deze totale gekte met plaatsvervangende schaamte terugzien. Alleen gaan wij eerst die ellendige tijden tegemoet. Maar blijf aanmoedigen, he? Probeer mensen te blijven overtuigen. Geef ze het gevoel dat je het voor hen doet. En dat is niet moeilijk want dat doe je ook en je hebt de waarheid aan je zijde. Het werkt. En het is éénrichtingsverkeer. Eenmaal wakker en er is geen weg meer terug.

4.7
6
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *