Twijfelt u nog of u zich wilt laten vaccineren? – CSTV


De overheid is bezig met een uitgebreide campagne om u toch maar vooral aan te moedigen een experimenteel vaccin te laten inspuiten.

Volkomen veilig, uitvoerig getest en zeer werkzaam, zo wordt beweerd.

Niet zeuren, gewoon een prikkie halen, net zo lekker en gezond als een frikandel, het is een godsgeschenk, zo deelt hugo de jonge mede.

Artsen, immunologen, allerhande wetenschappers en kritische burgers worden weggezet als wappies, gekkies, licenties worden ontnomen, censuur slaat toe en wie weet wat ons nog meer te wachten staat?

Ik neem in ieder geval niet klakkeloos aan wat peppie en kokkie beweren en ga liever zelf op onderzoek uit. Ik stuitte op een video en een lijst met overlijdens, blijvende invaliditeit en levensbedreigende bijwerkingen van de mRNA vaccins van ModeRNA en Pfizer, op de website van de Keuringsdienst van Waarheid.

Ik wil u die niet onthouden. Kijk er alstublieft naar, deel de video, praat erover met uw dierbaren, uw familie, uw vrienden.

 

Bron:
YouTube-kanaal: Keuringsdienst van Waarheid

20210208-VAERS

 

Nabericht: Het RIVM heeft, in opdracht van hugo de jonge, contact opgenomen met CommonSenseTV naar aanleiding van het bovenstaande. Het RIVM heeft ons laten weten dat overlijdens en andere ernstige letsels geen verband kunnen houden met vaccins maar hoogstwaarschijnlijk zijn toe te schrijven aan het niet correct dragen van de muilkorf, oh nee, mondkap, en het niet voldoende afstand houden.

Zie ook:

Het covid-19 vaccin dat geen vaccin is

 

5
5
Stemmen

Artikelbeoordeling

Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *