Italiaans lab maakt nog veel gevaarlijkere variant van corona virus – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————

Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken

————————————————————————————————————————————–

Italiaanse researchers publiceerden eind december 2020 een onderzoek waaruit bleek dat zij opzettelijk een nog veel gevaarlijkere variant van het SARS-CoV-2 corona virus hebben gemaakt. De reactie van biotech ondernemer Yuri Deigin sprak boekdelen: ‘De prijs voor het gekste en gevaarlijkste gain-of-function onderzoek gaat naar Italiaanse virologen, die SARS-2 in vitro genetisch manipuleerden en met neutraliserende antilichamen in contact brachten*. Het bond zich er snel aan, en muteerde om aan hen te ontsnappen. Jippie voor een nieuw, nog gevaarlijker SARS-3!’

* Beschrijvende vertaling van de gebruikte term ‘passaging’, een al wat oudere techniek waarmee het virus in steeds verschillende culturen van dierlijke oorsprong wordt ‘opgekweekt’, zodat het na enkele van deze ‘passages’ in staat is om nieuwe soorten te besmetten. Volgens sommige experts is het SARS-CoV-2 virus op dezelfde wijze gecreëerd.

Deigin twitterde dat het hem aan het beruchte lab in Wuhan doet denken, waar men al jaren bezig was het SARS-1 virus zodanig te manipuleren, dat het veel besmettelijker voor mensen zou worden. Die variant, SARS-CoV-2, zou begin vorig jaar zijn ontsnapt – wat inmiddels ook oor WHO-adviseur en Atlantic Council senior lid Jamie Metzl wordt gezegd -, en door de wereldwijde autoriteiten zijn aangegrepen om de huidige maatschappelijke en economische (systeem)crisis (ook bekend als de ‘Great Reset’, ‘Agenda 2030’ en ‘Green New Deal’) te ontketenen.

Resistent tegen antistoffen; Vaccins kunnen mutatie gevaarlijker maken

Wetenschappers in Italië vonden klaarblijkelijk dat daarmee nog niet genoeg lessen zijn geleerd, en besloten om te proberen SARS-2 veel gevaarlijker te maken. Dat is gelukt. De nieuwe variant werd na 7 ‘pasages’ stapsgewijs ongevoelig voor reeds opgebouwde immuniteit tegen Covid-19, of doet de immuniteit die je normaal gesproken na een infectie hebt opgebouwd, teniet.

Na 80 dagen was de nieuwe mutatie compleet resistent tegen antistoffen. Mocht dit virus ooit ontsnappen, dan kan het extreem dodelijk zijn, en kan het mogelijk ook niet met vaccins onderdrukt worden (al zullen de farma giganten en politici ongetwijfeld weer het tegendeel beweren).

Het doel van de omstreden studie was namelijk om te zien of een gemuteerd SARS corona virus in staat is om groepsimmuniteit te omzeilen, en onder de ‘selectieve druk’ van vaccinaties kan blijven muteren. De grote vraag die daaruit voortkomt is of massa vaccinaties hierdoor juist de belangrijke oorzaak kunnen zijn van het ontstaan van zo’n veel gevaarlijkere en dodelijkere SARS variant.

‘Oplossing’: ieder jaar 1 tot 2 coronavaccinaties

De Italiaanse experts suggereerden een mogelijke ‘oplossing’ die de farmaceutische industrie als muziek in de oren zal klinken, namelijk (half)jaarlijkse terugkerende corona vaccinaties, net zoals de griepvaccinaties. Gezien de zeer matige tot slechte ervaringen met vaccinaties tegen influenza kan het sterk worden betwijfeld of een jaarlijkse corona vaccinatie ook maar enige zin heeft. Corona muteert namelijk nog sneller dan influenza.

‘Gezien het feit dat de eerste Covid-19 mRNA vaccins (die op zijn accuraatst omschreven worden als gentherapie (genetische manipulatie- X.)) nu al grote verwoestingen aan de gezondheid van mensen toebrengen, komt het idee om twee keer per jaar gentherapeutische middelen tegen Covid-19 te implementeren op mij over als de absolute vernietiging van het menselijke ras,’ schrijft de bekende dr. Joseph Mercola, die vanwege dit soort uitspraken voortdurend door ‘Big Tech’ en ‘Big Media’ wordt aangevallen.

Ellende begon feitelijk in Nederland

In zijn artikel over de Italiaanse SARS-mutatie wijst dr. Mercola er tevens op dat de huidige ellende feitelijk in Nederland is begonnen. Zo’n 10 jaar geleden slaagden wetenschappers van de Erasmus universiteit erin om het influenza A / H5N1 virus te laten muteren en via de lucht besmettelijk te maken. Dit onderzoek, dat werd gefinancierd door het NIAID van dr. Anthony Fauci, de huidige corona ‘tsaar’ van het Witte Huis, leidde wereldwijd tot een explosie aan viraal gain-of-function research.

Hoewel het Erasmus team goede bedoelingen had, namelijk proberen de natuur een stapje voor te zijn zodat we niet verrast zouden worden door dodelijke mutaties, bleken hun experimenten een bijzonder groot risico met zich mee te brengen. In 2014 besloot de regering Obama daarom tot een moratorium op gain-of-function onderzoek van onder andere influenza, SARS en MERS, omdat er in diverse biolaboratoria gevaarlijke incidenten waren geweest met gemanipuleerde virussen.

‘Fauci omzeilde moratorium en financierde ontstaan SARS-CoV-2’

Fauci omzeilde dit moratorium echter, en bleef (via de EcoHealth Alliance) dit onderzoek gewoon financieren in… Wuhan. In 2017 leidde dit tot een gemanipuleerd vleermuis-coronavirus, dat met succes besmettelijk was gemaakt voor mensen. De paper van het wetenschappelijke team, waarin exact de werking van het huidige SARS-CoV-2 virus werd beschreven, verdween echter op ‘mysterieuze’ wijze. Wel is duidelijk dat het onderzoek tot in 2020 werd voortgezet.

Volgens dr. Mercola is het ‘de wetenschappelijke corruptie’ ten top dat uitgerekend Fauci in de VS aan het hoofd staat van de (zogenaamde) bestrijding van een virus waar hij hoogstwaarschijnlijk zelf voor een groot deel verantwoordelijk voor is.

 

Xander

(1) bioRXiv via Mercola.com

Zie ook o.a.:

03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is
25-01: ‘Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin ontwettig medisch experiment is’
22-01: ‘Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
21-01: WHO geeft eindelijk toe dat PCR-test enorm veel valse positieven oplevert
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’ (video college Pierre Capel)
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins o termijn kanker kunnen veroorzaken
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken
09-01: Pfizer vaccin eist opnieuw twee gezonde levens, een arts en een verpleegkundige
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
03-01: ‘Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’ (video college Pierre Capel)
02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR-test aan om vaccins succesvol te doen lijken’
2020:
30-12: Zwitser die als een van de eersten Covid vaccin (Pfizer) kreeg gestorven
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
14-12:  ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
08-12: FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins
04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *