Denemarken en Zweden voeren vaccinpaspoorten in, rest EU zal volgen – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————–

Zweden is van plan om het voorbeeld van Denemarken te volgen, en vanaf de zomer vaccinatiepaspoorten verplicht te stellen, met name voor (inter)nationale reizigers. Hoewel beide EU-landen daarmee rechtstreeks tegen een recent besluit van de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa ingaan, zullen de andere lidstaten hoogstwaarschijnlijk volgen. Testen en vaccinaties worden hiermee wel degelijk (op)gedrongen, dus indirect verplicht gesteld. Zo ontstaat er een gediscrimineerde maatschappelijke onderklasse, wier burger- en grondrechten stapsgewijs zullen worden afgepakt, en het maatschappelijke leven vrijwel onmogelijk zal worden gemaakt.

Zodra de verplichte vaccinatiepaspoorten eenmaal zijn ingevoerd, is de verwachting dat deze nooit meer zullen worden afgeschaft, ook niet als Covid-19 eenmaal verdwenen is. Overheden krijgen op deze wijze een perfecte methode om mensen op basis van hun medische dossier te scheiden, en al dan niet bepaalde rechten en vrijheden te geven, of juist te onthouden.

‘Het moet makkelijk zijn voor zowel de verstrekker van het certificaat, de gebruiker, en de controleur,’ zei de Anders Ygeman, de Zweedse minister van Digitale Ontwikkeling. Afgelopen donderdag kondigde de regering aan dat het voorbereidingen gaat treffen voor de noodzakelijke digitale infrastructuur. In Denemarken gaat het om een speciale app en een bewijs dat uitgeprint dient te worden.

Groot Brittannië werkt eveneens aan een digitaal vaccinatiebewijs, en doet daar al proeven mee. Griekenland gaat toeristen die niet in quarantaine willen verplichten te bewijzen dat ze zijn ingeënt. Ook de Nederlandse regering is een groot voorstander van een vaccinpaspoort, dat je waarschijnlijk niet alleen nodig zal hebben voor toegang tot vliegtuigen en openbaar vervoer, maar ook tot bedrijven, gebouwen en andere voorzieningen.

In de VS heeft American Airlines het aantal bestemmingen waar reizigers een app moeten laten zien dat ze enkele dagen voor de vliegreis zijn getest, uitgebreid. De luchtvaartmaatschappij accepteert nu ook de mobiele ‘health wallet’ Verify. Voor toegang tot directe en indirecte vluchten naar het Verenigd Koninkrijk, Canada, Chili, Colombia, El Salvador, Guatemala, Honduras en Jamaica moeten reizigers nu bewijzen dat ze ‘immuun’ zijn.

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

29-01: Parlementaire Vergadering Raad van Europa beslist dat vaccinaties niet verplicht en weigeraars niet gediscrimineerd mogen worden, en er geen vaccinpaspoort komt
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’
19-01: Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns
17-01: Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland
16-01: Het is zover: Eerste detentiekamp voor Covid overtreders in Duitsland
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU
13-01: Groot Brittannië voert met onmiddellijk ingang test met vaccinpaspoort uit
07-01: Wetsvoorstel New York: ‘Besmette’ en ‘mogelijk besmette’ mensen opsluiten in detentiecentra
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraar van gezondheidszorg
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie
18-12: Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
14-11: ‘Al 58 luchtvaartmaatschappijen willen reizigers zonder Covid test gaan weigeren’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
06-11: Virus tirannie: Britse politie kan ingrijpen bij niet downloaden corona app’
31-10: Aangenomen spoedwet verandert Nederland in permanente klimaat-virus dictatuur
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *