‘Verlenging lockdown is ramp voor Nederland’ – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————-

‘Wanneer ziet het kabinet in hoe schadelijk dit beleid is?’ – ‘Zelfmoorden en kindermishandelingen lopen op’ – ‘Jongeren worden in een diepe depressie gestort’

—————————————————————————————————————————————-

Hoewel de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa onlangs besloten heeft dat vaccinatiecertificaten niet mogen worden gebruikt om ongevaccineerden te discrimineren, is dat – zoals we verwachtten – wel waar het regime Rutte-III op aanstuurt. Hetzelfde geldt voor de verlenging van de lockdown en avondklok, zoals VVD en CDA willen. Wybren van Haga (FvD) pleitte vandaag in de Tweede Kamer voor een beleid dat is gebaseerd op verstand in plaats van angst, maar wij vrezen dat zijn pleidooi opnieuw aan dovemansoren gericht was.

‘Voorzitter, Nederland kent een van de hardste lockdowns ter wereld, maar scoort ongelooflijk slecht,’ begon Van Haga. ‘Vorige week kwam het Lowy Institute met zijn Covid Performance Index. Op basis van zes indicatoren staat Nederland op plek 75 tussen Turkije en Rusland.’ Vervolgens hield de nummer 2 van het FvD helaas een pleidooi voor vaccineren, met name van mannen van boven de 60 met overgewicht, die naar verhouding vaak in het ziekenhuis belanden.

‘Het coronabeleid wordt gekenmerkt door angst, geblunder, gezwabber en het volstrekt negeren van mogelijke oplossingen. Ventilatie, preventiebeleid, medicijnen zoals hydroxychloroquine en ivermectine werken elders wel, maar hier blijkbaar niet.’

‘Prijs die we betalen is veel en veel te hoog’

‘Vier intensivisten stelden onlangs dat de corona maatregelen niet opwegen tegen de gezondheidswinst die ziekenhuizen boeken. De prijs die betaald wordt voor solidariteit met de kwetsbaren in onze samenleving is veel en veel te hoog geworden. De lockdown waardoor scholen, winkels, de horeca en feitelijk ons hele leven is gesloten, is aantoonbaar ineffectief, disproportioneel, en de schade is enorm.’

‘Forum voor Democratie pleit daarom al maanden voor proportionaliteit, voor het opschalen van de IC capaciteit, het specifiek beschermen van kwetsbaren, en het vrijlaten van de rest van de samenleving. Scholen open, winkels open, horeca open, terug naar ons normaal leven. En zonder lockdown, en zonder die absurde avondklok.’

‘Wanneer ziet kabinet in hoe schadelijk dit is?’

‘Wanneer gaat het kabinet het FvD scenario overwegen? Hoe groot moet de nevenschade zijn, voordat het kabinet inziet dat het allemaal zo schadelijk is?’

Meneer van Haga, het kabinet ziet dat wel degelijk in, maar doet dit naar mijn overtuiging bewust. Dat is feitelijk impliciet door premier Rutte toegegeven toen hij zich openlijk achter de ‘Build Back Better’ Great Reset agenda van het WEF opstelde. Om iets ‘terug te bouwen’ moet je namelijk eerst iets afbreken, en daar lijkt men opzettelijk en uit pure politieke berekening heel druk mee bezig te zijn. – X.

‘In maart 2020 leek corona nog een gevaarlijk virus,’ vervolgde Van Haga. ‘Maar inmiddels is het een existentiële crisis waarbij een gulzige overheid op Machiavelliaanse wijze onze vrijheden inperkt en onze samenleving ruïneert, met een ongekozen OMT waarin virologen de dienst uitmaken.’

‘MKB wordt vernietigd’

‘Het MKB wordt vernietigd door de corona maatregelen. De steunpakketten zijn weliswaar behoorlijk, maar dekken bij lange na niet de schade die geleden wordt. Veel getroffen ondernemers krijgen helemaal geen steun, doordat ze een verkeerde SBI-code hebben, net gestart zijn, een verkeerde referentieperiode hebben, of zó succesvol zijn dat ze meer dan 250 medewerkers hebben. Een boete op succes.Veel ondernemers zullen dit kabinet niet overleven. Ik voorspel een faillissementsgolf in mei, als het vakantiegeld betaal moet worden.’

‘De avondklok en de lockdown blijven van kracht, terwijl we weten dat het niet werkt. De doodsklap voor het MKB en een mentale hel voor ons allemaal. En 4 uur tussen bestellen en ophalen om ‘funshoppen’ tegen te gaan? Hoever gaat deze ambtelijke betutteling? Kan de minister aangeven wat voor winst op de R-waarde dit gaat opleveren?’

‘Voorzitter, de schade voor ondernemers is ondraaglijk, en op 17 maart zullen we zien wat de ondernemers in Nederland vinden van dit kabinet.’

Tenminste, als de verkiezingen hier wèl eerlijk verlopen, waar, gezien het geruisloze gemak waarmee Den Haag de feitelijke staatsgreep in de VS heeft geaccepteerd en zelfs omarmd, de nodige vraagtekens bij zouden kunnen worden gezet. – X.

Zelfmoorden en kindermishandelingen lopen op

‘Maar voorzitter, er is nog een andere groep die ongelooflijk hard wordt getroffen door de corona maatregelen, en dat zijn de jongeren. De psychische nood van veel jongeren is groot, en door het sluiten van de scholen lopen ontzettend veel scholieren een enorme leerachterstand op. Middelbare scholen blijven voorlopig dicht, en scholieren krijgen wellicht een diploma, maar hebben twee cruciale schooljaren in hun puberteit gemist. Online onderwijs is de inferieure norm geworden, sociale contacten zijn verboden vruchten, en door de avondklok en het bezoeksverbod zijn jongeren veroordeeld tot eenzaamheid.’

‘Studenten lopen niet alleen studievertraging op, maar zijn ook niet meer in staat om zich sociaal te ontwikkelen in een cruciale fase in hun leven. Het aantal zelfmoorden onder jongeren loopt op, en het aantal meldingen van kindermishandelingen ook. Een rapport van de Universiteit Leiden beschrijft dat 40.000 kinderen werden mishandeld tijdens de eerste lockdown. 40.000! En ook het aantal jongeren met eetstoornissen is met een derde toegenomen. aldus Annemarie van Bellegem, kinderarts in het Amsterdamse UMC.’

‘Waarom stort dit kabinet jongeren in een diepe depressie?’

‘Voor corona hoeven de scholen niet dicht. Kinderen merken niets van corona, en de kans om te overlijden is vrijwel gelijk aan nul. Waarom kiest dit kabinet er dan toch voor om jongeren het kind van de rekening te laten zijn en in een diepe depressie te storten?’

‘De signalen uit het veld van kinderartsen, psychologen, onderwijzers en docenten zijn extreem alarmerend. Wat doet het kabinet met deze signalen? En hoe rechtvaardig je bovendien een regime van intenstief testen en collectieve quarantaine bij kinderen? Is het redelijk om onevenredige solidariteit te eisen van jongeren, om een zeer kleine groep ouderen te beschermen?’

‘Voorzitter, de geschiedenis zal oordelen of het het waard was om onze kinderen zo te beschadigen uit angst voor een virus met een IFR van 0,23%. En voor mensen onder de 70 is de IFR zelfs maar 0,05% (= de HELFT van een normale seizoensgriep – X.). Voorzitter, angst is een hele slechte raadgever, dus laten we de proportionaliteit weer terugbrengen in deze crisis. Dankuwel. ‘

Kijk hier Van Haga’s inbreng (5 minuten):

 

Xander

(1) Forum voor Democratie (YouTube kanaal)

Zie ook o.a.:

03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’
19-01: Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns
17-01: Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland

2020:

21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
14-12:  Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
13-12: De echte reden van de spoedwet: Secretaris-generaal VN wil permanente klimaat noodtoestand tot 2050
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
22-10: Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’ (Mondkapjesplicht, anderhalve meter en straks mogelijk ook avondklok om te testen hoever het volk zich met zinloze maatregelen laat onderdrukken)
14-10: (/ Mondkapje komt neer op het proberen tegen te houden van fruitvliegjes met kippengaas, en beschermt noch jezelf, noch anderen’)
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *