Baudet legt in 3 minuten uit wat er achter de Grote Reset steekt


Tweede Kamerleden Henk Krol en Thierry Baudet willen een debat met Rutte over Build Back Better, maar dat maakt veel politici erg nerveus. Ze kregen van de meeste partijen geen steun voor het debat. Baudet legde voor de camera van Ongehoord Nederland uit wat er achter Build Back Better steekt.

“Het is een uitvloeisel van wat Klaus Schwab van het World Economic Forum de Great Reset noemt. Er is [volgens hem] een Grote Reset nodig van de wereld, van de wijze waarop wij ons organiseren met z’n allen. En waar het dus heel sterk op lijkt, is dat wereldleiders en politici nu al verregaande plannen aan het maken zijn om tijdens corona een hele grote transformatie van onze economie, samenleving en politiek te realiseren,” zei de FVD-leider.

Waar moeten we dan aan denken? “Veel meer internationalisme of supranationalisme – denk aan de WHO, EU – een veel grotere macht over ons leven, veel meer immigratie, veel meer inclusie en een totale dominantie van onze economie door de duurzaamheidsverhalen.”

Zeer zorgelijk

“You will own nothing, and you will be happy,” zegt het World Economic Forum. Baudet: “Dus privébezit, het kapitalisme, daar willen ze vanaf; vlees eten, daar moeten we vanaf; duurzaamheid; circulaire economie. Het progressieve globalisme is wat onder de term Build Back Better en Great Reset wordt gevat.”

En als Mark Rutte dat zegt, is dat dus een hele duidelijke hint dat hij niet meer die leider is van de klassiek-liberale VVD zoals veel kiezers nog steeds denken. Er is een transformatie geweest: de VVD en het CDA – ‘nu doorpakken’ is eigenlijk een letterlijke vertaling van Build Back Better – zinspelen nu al op die globalistische progressieve politiek van de toekomst. Dat is dus zeer zorgelijk, zeker met de verkiezingen in aantocht, aldus Baudet.4.9
44
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *