Maken de Reddit acties tegen Wall Street de weg vrij voor de Great Reset en invoering digitale wereldmunt? – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————-

Bankier: ‘Het hele financiële systeem zal worden vernietigd als jullie dit doen’

—————————————————————————————————————————————-

Er is de afgelopen week veel te doen over de Reddit ‘crowd’, gewone mensen die gezamenlijk proberen de grote financiële spelers (banken, hedgefunds) ten val te brengen door eerst massaal in GameStop (GME) te stappen, en die zich nu hebben gericht op zilver, waarvan de koers in no-time steeg tot boven de $ 30, het hoogste niveau in 7 jaar. Megabank Goldman Sachs – nogal eens vergeleken met een vampierinktvis – waarschuwde zijn klanten gisteren zelfs dat als deze ‘short squeeze’ aanhoudt, de hele markt kan instorten. Dat zal het complete wereldwijde financiële systeem doen crashen. Is dat niet exact waar de globalisten en overheden op zitten te wachten? Het zal hen een perfect excuus geven voor hun geplande ‘Great Reset’ en de invoering van een digitale wereldmunt onder een één-wereld autoriteit.

Bij een ‘short squeeze’ worden de koersen van een ‘asset’ zoals een edelmetaal dermate snel en hoog opgedreven, dat handelaren die erop hadden gewed dat de prijs juist zou dalen, gedwongen worden om alsnog te kopen, omdat hun verliezen anders te hoog zouden oplopen en ze failliet kunnen gaan. Dit drijft de koers nog verder omhoog, wat de ‘short squeeze’ alleen maar meer brandstof geeft.

Met GameStop zijn beleggers zo’n 6 miljard kwijtgeraakt, maar met zilver kan het verlies in het uiterste geval in de biljoenen belopen. Alle banken bij elkaar opgeteld kunnen dat onmogelijk dekken, en zouden failliet gaan. Het hele financiële systeem zou wereldwijd instorten, met onvoorstelbare chaos en paniek, en onnoemelijk veel slachtoffers als gevolg.

‘F*** the Banks’

Een van de WallStreetBets gebruikers kondigde deze ‘aanval’ als volgt aan:

‘De Silver Bullion markt is een van de meest gemanipuleerde op aarde. Iedere short squeeze in zilverpapier shorts zou EPIC zijn. We weten dat de miljardenbanken goud en zilver manipuleren om de echte inflatie te dekken.

Zowel voor de industriële als de monetaire staat is het printen van schuld voor de nummer 1 inflatie waarborg, zilver, nog nooit zo gunstig geweest. Inflatie gecorrigeerd zilver zou op $ 1000 moeten staan in plaats van op $ 25. Waarom squeezen we de $SLV niet tot de echte fysieke prijs.

Bedenk wat dit kan opleveren. Als winst u niet boeit, denk dan aan de banken zoals JP Morgan die ermee worden vernietigd. Zet de markt klem… Koop $SLV en ga er helemaal voor… Eis fysieke levering (van zilver), als u kunt. F*** the banks.’

‘Ik brand alles plat, puur uit wraak’

Een ander schreef dat hij om puur persoonlijke redenen meedoet:

‘Ik herinner me hoe de huizenmarkt crash een torpedo door mijn familie deed gaan. Mijn vaders betonbedrijf stortte bijna van het ene op het andere moment in. Mijn vader verloor zijn huis. Mijn oom ook. Ik herinner me hoe mijn broer mijn vader hielp om wat wisselgeld op de keukentafel te tellen. Dat was al het geld dat hij had overgehouden.

Terwijl dit bij mij thuis gebeurde, zag ik hoe hedgefund managers letterlijk champagne dronken terwijl ze neerkeken op de Occupy Wall Street demonstranten. Dat zal ik nooit vergeten.

Mijn vader kwam die klap nooit meer te boeven. Hij zonk steeds dieper weg in alcoholisme, en is nog maar een schim van wie hij was, wachtend op de dood.

Dit is al het geld dat ik heb. Ik raak dat liever allemaal kwijt dan dat ik hen geef wat ze nodig hebben om mij te vernietigen. Geld van mij afpakken raakt mij niet, want ik hecht er totaal geen waarde aan. Ik brand het allemaal plat, puur om wraak op hen te nemen. Dit is voor jou, pap.’

Bankier: ‘Het hele financiële systeem zal worden vernietigd als jullie dit doen’

Een bankier, naar verluid van JP Morgan Chase, waarschuwde op een van de ‘Chan’ forums dat de Reddit mensen geen benul hebben wat ze aan het doen zijn:

‘Ik werk voor een bank wiens naam ik niet bekend zal maken. Jullie idioten, jullie hebben geen benul wat jullie aan het doen zijn. Geen benul hoe ernstig dit is.

Dit is geen simpel ‘snel rijk worden’ spelletje. Als er een short squeeze in zilver komt, zullen alle banken falen. Iedere bank. Acht van hen zitten short op zilver, en zouden biljoenen moeten betalen om hun shorts te dekken als zilver naar vier cijfers stijgt. Het hele financiële systeem zal worden vernietigd als jullie dit doen.

Zilver is voor de banken wat GME was voor Melvin Capital. Is dit wat jullie willen dat er gebeurt, midden in een pandemie? Als de banken ploffen, zullen jullie iedereen die dollars bezit wegvagen. What the hell is wrong with you. Amerika zal worden vernietigd.

Als jullie dit doen, denk dan maar niet dat wij jullie zilver niet zullen afpakken, net zoals we jullie gemanipuleerde short squeeze aandelen (GME) onklaar hebben gemaakt. Jullie on-Amerikaanse verraders zijn gewaarschuwd.’

‘Gemiddelde burger heeft het gehad met dit systeem’

Maar ‘de gemiddelde burger heeft het helemaal gehad met het systeem,’ zo geeft de Amerikaanse conservatieve radio host Hal Turner als commentaar. ‘Dit systeem is opgezet voor de rijken om de rijken te beschermen, door de gewone man te pakken. Nu hebben de kleine jongens de handen ineen geslagen, en steken de rijken recht in hun hart.’

‘Een van hen schreef: Ik brand het allemaal plat, puur om wraak op hen te nemen. Als DIT het voornemen is van mensen die een financiële oorlog voeren, dan zullen de zaken snel uit de hand lopen. Zorg daarom voor extra voedsel en cash. Dit gaat nog een week zo verder voordat SHTF (‘de hel losbarst’). Dat zal gebeuren als dit zo doorgaat. De maatpakken zijn bang, jongens. En dat is terecht.’

‘Wij zullen hen hun Great Reset geven’

Maar is een financiële megacrisis niet exact waar de globalisten op uit zijn, zodat ze daarna ‘ordo ab chao’, orde uit chaos kunnen creëren: een Nieuwe Wereld Orde onder centraal bestuur, met een nieuwe digitale wereldmunt? Iemand op het sociale netwerk Gab.com kondigt inderdaad een ‘Great Reset’ aan, maar een andere dan waar de VN, de WHO, het WEF en de EU op aansturen:

‘De wereldelites willen de Great Reset, ons geld afpakken en een universeel basisinkomen invoeren. Wij zullen hen de Great Reset geven, en hun Ponzi schema (piramide spel), de Federal Reserve en de banken, in elkaar doen storten.

Als alles in de as ligt zullen wij onze lokale, op goud gebaseerde munt herinvoeren, of iets anders dat niet oneindig vaak kan worden vermenigvuldigd. Tijd om terug te keren naar gezond geld en gezonde handel. Universeel basiswerk. Je zult niet eten als je niet werkt.

Een bericht aan de bankiers: jullie kunnen maar beter goud en zilver kopen, want die dollars zullen worden gebruikt om in de winter de haard aan te maken als dit allemaal voorbij is.

Jullie hadden de verkiezingen niet moeten stelen. Jullie hadden het financiële systeem niet moeten manipuleren. Jullie hadden de grondwet niet moeten negeren, en vooral: jullie hadden je niet tegen de heilige Bijbel moeten keren.’ (2)

Actie als Jezus, of juist namens ‘de duivel’?

Is wat de Reddit groep doet dan wellicht een moderne variant van een welbekende actie van Jezus Christus, die de Tempel binnenging en de tafels van de geldwisselaren en handelaren omkeerde, en hen met een zweep de Tempel uitdreef, zeggende dat ‘jullie dit bedehuis tot een rovershol hebben gemaakt’? (Marcus 11:15-18)

Of geven ze de globalistische bankiers, politici en multimiljardairs alleen maar een geweldig excuus om de schuld van de geplande financiële megacrash af te schuiven op de gewone man, en grijpen ze dit aan om met een duivelse ‘Great Reset’ hun lang gedroomde één-wereldmunt onder één-wereldregering te realiseren?

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Hal Turner
(3) Zero Hedge
Afbeelding: social media (David Dees – Pyramid Scheme)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *