Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccins biowapen te noemen – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————-

‘Dit virus, met 99,991% overlevingskans en prima werkende middelen zoals HCQ en ivermectine, rechtvaardigt geen massa hysterie en onbeperkte overheidsmacht’ – ‘Heel makkelijk uit deze pandemie te komen: doe je TV uit en je mondkapje af, en bescherm jezelf met vitamines C en D, zink, selenium en quercetine’

—————————————————————————————————————————————-

Dr. Lee Merrit, een gelauwerde Amerikaanse toparts met een indrukwekkende palmares, heeft haar collega’s in de wetenschappelijke medische wereld opnieuw geschokt door in een interview haar overtuiging uit te spreken dat het SARS-CoV-2 coronavirus een biowapen is, en de experimentele mRNA vaccins die nu aan een groot deel van de wereldbevolking worden verstrekt de mensen in werkelijkheid extreem kwetsbaar maken voor het volgende ‘geplande’ corona virus of mutatie, waardoor volgens haar binnen korte tijd ontelbaar veel mensen kunnen sterven. Doorgaans laten wij dit soort extreme, meestal niet te bewijzen complottheorieën links liggen, behalve als ze worden ondersteund door geverifieerde en erkende experts zoals dr. Merrit, die hiermee haar reputatie op het spel zet. Zou ze op sommige punten wellicht gelijk kunnen hebben?

(Samenvattend voorbehoud vooraf: Dr. Merrit gaat uit van het niet onomstreden standpunt dat dit doorsnee luchtwegvirus door manipulatie in een (Chinees) laboratorium tot een biowapen werd gemanipuleerd. Met het oog op ons grote aantal artikelen hierover zal het veel lezers duidelijk zijn dat wij het niet met al haar uitspraken over virussen, besmettingen en vaccins eens zijn. Toch vinden we haar waarschuwing belangrijk genoeg om ter overweging aan u mee te geven.)

The New American is een bekend conservatief magazine dat door de mainstream media valselijk als ‘extreemrechts’ is geframed. Hoofdredacteur Alex Newman sprak op 16 januari met dr. Lee Merritt, levenslang lid van de 119 jaar oude Alpha Omega Alpha Honor Medical Society, voormalig president van de AAPS (Association of American Psychicians and Surgeons), ex-bestuurslid van de ARMA (Arizone Medical Association), 27 jaar lang een orthopedische spinale (wervelkolom) chirurg en 10 jaar militair chirurg, verrichtte studies naar biowapens, en kreeg als enige vrouw ooit de prestigieuze Louis Goldstein fellowship voor haar werk als spinale chirurg.

‘Dit virus rechtvaardigt geen massa hysterie en onbeperkte overheidsmacht’

In zijn introductie vraagt hij aan de kijkers of zij ‘het gevoel hebben dat de geneeskunde als wapen wordt ingezet tegen onze vrijheid, en het coronavirus wordt gebruikt om onze rechten af te pakken? Nou, dan bent u niet de enige… Dr. Merrit, rechtvaardigt dit virus de huidige hysterie en de enorme uitbreiding van de macht van de overheid?’

Dr. Merrit: ‘Het simpele antwoord is NEE. In augustus sprak ik voor Doctors for Disaster Preparedness over ‘SARS-CoV-2 en de opkomst van de medische technocratie’. Ik was al jaren van plan om te gaan spreken over het inzetten van de geneeskunde als wapen. Dit is precies wat ze gedaan hebben. Ik geloof echt dat we in oorlog zijn, een onconventionele, onbeperkte oorlog, de oorlog waar de Chinese militaire generaals het al 30 jaar geleden over hadden. Ik zeg niet dat dit alleen uit China komt, maar dat is wel het centrum van de militarisering van dit (virus).’

‘Militaire oorlogsvoering 4.0 bestond uit het vechten tegen ISIS of Al Qaeda, mensen zonder uniform, van wie je niet wist wie er strijders waren en wie niet, en wie hen bewapende. Nu hebben we militaire oorlogsvoering 5.0, zoals sommigen het noemen. Wat als je een wapen hebt dat zó stealth is, dat je niet alleen niet weet wie de vijand is, maar zelfs niet weet dat je aangevallen wordt. Het lijkt er dan op dat de natuur dit doet, en dat is wat we naar mijn mening nu meemaken.’

‘Biologisch gemanipuleerd biowapen’

‘In februari (2020) zei ik al dat dit een biologisch gemanipuleerd biowapen is. Waarom? Omdat zodra iemand met data kwam waaruit dit was op te maken, het onmiddellijk werd gecensureerd. En (vrij vertaald) ‘waar rook is, is vuur’. Ik denk dat er een hele lading bewijs is dat het coronavirus een natuurlijk en zeer mild virus is, waarvan de meeste mensen niet eens verkouden worden. Je gaat er niet aan dood en je wordt er niet erg ziek van.’

‘We hebben al jaren biowapens. De meeste waren of moeilijk te verspreiden, of er was een behandeling voor. Het probleem is distributie. Denk aan de enveloppen met anthrax die naar het Congres werden gestuurd. Voor sommigen kan het dodelijk zijn, maar anthrax is moeilijk

te verspreiden.’

‘Dus laten we een ‘raket’ maken, en die raket is het coronavirus, dat heel erg klein en zeer besmettelijk is. Met mondkapjes en plastic schermpjes (voor je gezicht) kun je het niet tegenhouden, ongeacht wat de propaganda hierover zegt. Het is gewoon heel erg besmettelijk, maar ook zeer mild. Voeg hieraan de ‘kernkop’ toe, een proteïne dat ze hebben toegevoegd en dat zich aan je Ace2 luchtwegcellen hecht. Via de ‘haak’ in dit Spike proteïne gaat het in je Ace2 cellen in je hart, longen, brein, en kun je eraan doodgaan.’

‘Opzet of ongeluk, dit is hoe dan ook oorlogsvoering’

‘Ik geloof dat ze het opzettelijk hebben vrijgelaten, maar dat kan ik niet bewijzen. Toen het net uitbrak was de eerste generatie dodelijker. Het doodde veel mensen in Wuhan en Lombardia. Je weet dat er een probleem is als artsen en verplegers eraan sterven. Maar net als alle virussen die ik ken worden ze zwakker naarmate ze door meer menselijke gastheren gaan. Als je de Napoleon onder de virussen bent, wil je niet dat iedere gastheer sterft, want dan kun je je niet verspreiden.

Dus wordt je minder dodelijk maar meer besmettelijk. Dat is wat er volgens mij aan de hand is.’

‘Als het een geplande uitbraak was hebben we het over doelbewuste oorlogsvoering. Als het per ongeluk is vrijgekomen, hebben we het over oorlogsvoering die op dat ongeluk is meegelift. Ze hebben het namelijk gebruikt om angst te zaaien. Angst is een ongelooflijke psychologische manipulator van bevolking. Ze hebben onze economie platgelegd, en ze breken deze generatie kinderen af met die domme mondkapjes. Ze beschadigen ons op allerlei manieren. Het is op dit moment een psy-op (psychologische operatie).’

‘Artsen zoals ik gingen het bestuderen. We hadden al in de jaren ’70 behandelingen voor virussen. Ik studeerde in 1980 af en weet dat nog, maar mijn zoon, ook een chirurg die pas recent is afgestudeerd, had tijdens zijn hele opleiding nog nooit gehoord dat virussen met antimicrobiële middelen behandeld kunnen worden. Een bevriende 40 jarige arts in Florida wist ook van niets. Dit is dus de grootste leugen. Ik probeerde een paper hierover te publiceren, maar moest de titel veranderen. Het gaat erom dat ze ons al 40 jaar voorliegen over deze behandeling.’

‘99,991% kans om corona te overleven’

‘Waarom hebben we vaccins? Omdat we geen behandelingen hadden voor de pokken. Het was een erg dodelijk ziekte, dus was het logisch een vaccin te ontwikkelen. Hetzelfde geldt voor polio. Maar dit (corona)virus?? Zelfs als we helemaal niets doen heb je met deze ziekte een 99,991% kans om te overleven. In een standaard viraal seizoen (met griep e.d.) is dat 99,992%. Dus zo dodelijk is het helemaal niet.’

‘Ten tweede hebben we hier wèl een behandeling voor, en die werkt – ondanks alle propaganda en alle pogingen om de medische literatuur hierover te vervalsen (waar ze op betrapt zijn) en alles af te wijzen waar ze het niet mee eens zijn – extreem goed! Waarom verbergen ze die behandeling dan? Ten eerste omdat de jaarlijkse $ 69 miljard van de vaccinindustrie naar nul gaat als je een effectieve behandeling hebt voor al die luchtwegvirussen. Dus de bof, de mazelen, et cetera, het zou overal tegen kunnen helpen, maar dat weten we dus nog niet helemaal zeker, omdat ze al het onderzoek hiernaar hebben benadeeld…’

Newman: ‘Je hebt het dus over hydroxychloroquine en ivermectine?’

Dr. Merrit: ‘Ja, en er zijn er waarschijnlijk meer. Dit worden lysosomotropische middelen genoemd… Waarom willen ze niet dat u dit weet? Vanwege die $ 69 miljard voor de vaccindustrie, maar meer nog: als dit inderdaad biologische oorlogsvoering is, als onderdeel van deze multidimensionale oorlogsvoering, dan kunnen ze je niet doodsbang maken met virussen als ze daar al een behandeling voor hebben liggen… En ze geven ook nog eens zelf toe dat deze mRNA vaccins – van bijvoorbeeld Pfizer en Moderna – géén besmettingen kunnen voorkomen. Maar zelfs als dit wel zo zou zijn, dan nog zijn deze vaccins gebaseerd op die ‘kernkop’, het Spike proteïne.’

‘Absolute waanzin: regering Obama betaalde Chinese militaire virologen’

‘Bedenk dat wij een PLA (= Chinese leger) viroloog hebben betaald om in het biowapen lab van ons leger te komen werken. Dat is het toppunt van krankzinnigheid of verraad. Onder de regering Clinton mochten buitenlanders uit landen die niet onze bondgenoten waren niet eens in biolaboratoria met minder erge ziekteverwekkers werken. Maar de regering Obama is dit plotseling gaan financieren door zelf PLA virologen hierheen te halen. Absolute waanzin!’

‘We hebben reeds goede behandelingen en supplementen’

‘Zelfs als je gelooft dat dit type vaccins gaat werken – wat ik niet denk -, dan is dit geen permanente oplossing. Virussen zijn overal om ons heen, ze zijn onderdeel van de natuur. We leven al millennia met ze samen, en als we dit allemaal overleven hopenlijk nog een paar millennia. Maar we hebben een oplossing nodig zonder een vaccin, van wat voor soort dan ook. We hebben reeds de oplossingen en behandelingen ervoor, en ook de preventie. HCQ is niet alleen een goede behandeling, maar werkt ook preventief. Daarnaast kun je je eigen immuunsysteem versterken met supplementen (zoals vitamine D – X.). Alleen Big Pharma wil nooit dat je dit gaat doen.’

‘Meer dan 90% van de mensen wordt niet ziek (van dit corona virus), of alleen maar een beetje verkouden of griepachtig. Maar ze komen er overheen. Een heel klein percentage belandt op de IC of sterft eraan. Wie zijn dat? De CDC wilde hier niet naar kijken, maar de Indonesiërs deden dat wel, en ontdekten dat als je vitamine D niveau boven de 30 is, je kans om als ziekenhuis patiënt op de IC te belanden minder dan 4% is. Op de totale bevolking is dat dus nog véél lager. Het belangrijkste wat mensen dus kunnen doen is hun vitamine D niveau opkrikken. De zon doet dat niet (afdoende).’

‘Niemand zou gedwongen of gedrongen mogen worden’

Newman: ‘Biden heeft een paar dagen geleden getwitterd dat hij ervoor gaat zorgen dat iedere Amerikaan het vaccin gaat krijgen. Maakt u zich zorgen over de veiligheid van dit vaccin?’

Dr. Merrit: ‘Ik maak me heel veel zorgen, niet in het minst over de integriteit en morele verdorvenheid van de medische beroepsgroep. Weet u, we dwingen mensen nooit om een medische behandeling te ondergaan. En hoe je het ook bekijkt, ieder vaccin, of dat nu tegen de griep of iets anders is, is een medische behandeling. Niemand zou moeten worden gedwongen of gedrongen om die te ondergaan. Trouwens, dit verweten we de artsen na WO-2 in Duitsland, omdat ze dat principe hadden geschonden. Dat moeten wij dus niet doen.’

‘Ik zeg mensen nooit of ze wel of niet een vaccin moeten nemen. Je moet zelf een besluit nemen. Maar je moet wel in staat zijn om geïnformeerde toestemming te geven! Het is nu al zo erg dat als je de bijsluiter van een vaccin op het internet zet, je verwijderd kunt worden. We kunnen dus geen geïnformeerde toestemming geven. Dat kunnen we misschien wel denken, maar dat is niet zo.’

‘Dit zijn geen vaccins maar experimente biologische middelen’

‘Als je kort naar de geschiedenis van deze vaccins kijkt, dan zijn dit experimentele biologische middelen die ik niet eens vaccins wil noemen.’ Dan legt ze beknopt uit dat de traditionele vaccins werken met een verzakt virus, waar het menselijke immuunsysteem dan antistoffen tegen gaat aanmaken. ‘Dat is ook wat je eigen lichaam doet. Je wordt ziek door een virus, je lichaam maakt antistoffen aan, en je bent voor het grootste deel levenslang immuun.’

‘Maar met deze nieuwe vaccins geven ze je geen verzwakte ziekteverwekker, maar programmerend mRNA. mRNA zorgt ervoor dat het lichaam proteïnen aanmaakt. Het is als een computerchip die je in een 3D printer stopt, en je het dan opdracht geeft iets te maken, waarna het wordt uitgeprint. Dit is het biologische equivalent daarvan. Ze maken mRNA, dat je lichaam vertelt dat het bepaalde zaken moet (aan)maken. In dit geval geeft het mRNA in de Covid vaccins je cellen de opdracht om het Spike proteïne van het SARS-CoV-2 virus (of een deel daarvan) aan te maken.’

‘Alle dieren na proeven dood’

‘De ziekteverwekker wordt dus in je eigen lichaam gecreëerd. Hoeveel er van dat Spike proteïne wordt geproduceerd, is onduidelijk. Ik kan dat nergens ontdekken. Dit is het probleem: in de dierproeven met vier verschillende vaccins op fretten, katten en nog een andere soort (volgens mij bedoelt ze muizen, dat heb ik nl. in diverse studies gelezen – X.), gingen ALLE dieren dood. Echter niet van het vaccin, maar van een versterkte immuunreactie (A.D.E.).’

Wat er gebeurde (en wat overigens ook al in de jaren ’70 gebeurde met vaccinproeven op kinderen – X.) is dat het vaccin werd ingespoten, de dieren het goed leken te verwerken, maar daarna alsnog stierven op het moment dat ze met het ‘live’ virus werden geconfronteerd. Katten die tegen SARS werden gevaccineerd, bleken na blootstelling niet het virus te doden, want dat kon dankzij deze vaccins als een Trojaans Paard onontdekt door het immuunsysteem in het lichaam binnendringen. Het gevolg: een enorme infectie, hartfalen en de dood. Dat gebeurde (ook) met de fretten, iedere keer dat ze dit probeerden.’

‘Ik wijs erop dat we voor dit type virus (ze bedoelt waarschijnlijk vaccins) nooit succesvol een dierproef hebben verricht. We hebben dit ook nog nooit bij mensen gedaan. We kunnen dus niet wijzen op een vastgesteld succes. Deze vaccins werden al klaargezet voor distributie nog voordat ze officiële goedkeuring van de FDA hadden gekregen. Ik weet dat het al dagen voordat de FDA verklaarde dat ze het gingen goedkeuren in de distributiecentrum van Nebraska lag. Wat?! Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt.’

‘Na toedienen van het vaccin (in de testfase) hebben ze mensen maximaal twee maanden gevolgd. Dat is niet genoeg tijd om te weten of wij niet ook dat probleem van een versterkte immuunreactie krijgen.’

‘Vanuit militair oogpunt is dit het perfecte binaire wapen’

‘Vanuit militair oogpunt is dit het perfecte binaire wapen. We kunnen nooit exact weten waar dat mRNA precies voor wordt geprogrammeerd. Ook de artsen weten dat niet, alleen de mensen die aan de top van dit project staan. Ze zeggen dat het voor het (maken van) het Spike proteïne is, maar hoe bewijs je dat? We weten het niet.’

‘Dus als ik China was, en ik zou ons leger willen verslaan, dan zou ik het mRNA zo programmeren. Eerst sterft (bijna) niemand door het vaccin, maar dan laat ik bijvoorbeeld twee jaar later het virus los (waarvoor dat mRNA is geprogrammeerd), en dan veroorzaakt het die versterkte immuunreactie. Dan krijg je dus een vertraagde dood, zoals met binair vergif. Ik geef jou het eerste deel, en daar krijg je niets van. Maar als je dan per ongeluk (?) in aanraking komt met het andere deel, dan sterf je. En dan kun je niet traceren waar het door komt. Dat is geen hypothetisch gevaar.’

Newman: ‘Er was een lek van de CCP (Communistische Partij van China) in Shanghai, waaruit bleek dat ze honderden mensen hebben werken bij Pfizer, AstraZeneca, GlaxoSmithKline, dus de bedrijven die deze vaccins maken. Beangstigend.’

Merrit: ‘Maar wij moeten hen er wel op vertrouwen dat ze ons belang op het oog hebben?… En maak je geen zorgen over die mutatie in Groot Brittannië. Wat ze zeggen is dat die veel besmettelijker is, maar dat komt neer op een paar kilometer te hard rijden op te snelweg. Geen zorgen dus over besmettelijkheid, dat is totaal niet belangrijk! Alleen de dodelijkheid telt, en dat is (met deze mutatie) geen punt.’

‘Het wordt ons verboden ons te verdedigen’

‘Als je met iets komt dat is gebaseerd op een luchtwegvirus zoals corona, dan hebben we met HCQ en ivermectine reeds een behandeling. Waarom willen ze dat dan niet? We moeten onze wereld van deze virologische boeven terugpakken door een voorraad van deze middelen beschikbaar te stellen. Maar wat wil het geval? Twee HCQ fabrieken zijn afgebrand. Ze beweerden daarna dat daar geen HCQ werkt gemaakt – nee, maar wèl de bestanddelen daarvan. We worden dus op alle gebieden voorgelogen.’

Dr. Merrit roept daarom iedereen op parlementariërs en politieke leiders aan te schrijven te stoppen met het klakkeloos volgen van de rapporten van de medische universiteiten, die allemaal betaald worden met subsidie (en nauwe banden hebben met de farmaceutische industrie). ‘Laten ze de mensen de mogelijkheid geven zich te verdedigen. Nu komt het erop neer dat er raketten zullen aankomen, maar het ons verboden wordt om een barricade op te werpen of een schuilkelder te bouwen. Artsen moeten zich er van bewust worden dat die verdediging bestaat. Het liegen daarover moet ophouden.’

Covid-kit met vitamines C en D, zink, selenium en quercetine

‘Ik heb zelf een Covid-kit in mijn kantoor. Daar zit NAC (N-acetyl cysteïne), vitamine C, vitamine D, zink, selenium en quercetine in. Als je dat gebruikt kun je je immuunreactie verbeteren, dus je eigen weerstand om dit (virus) te bestrijden en er niet heel erg ziek van te worden. Het is mogelijk dat ze in de toekomst met nog gevaarlijkere zaken zullen komen, en dan hebben we nog meer van deze middelen nodig.’

‘Het is triest dat patïenten nu niet naar ziekenhuizen gaan omdat ze weten dat ze daar niet de juiste behandeling krijgen. Ik verwijt het artsen – niet degenen die nog in opleiding zijn, maar de rest wel – dat ze het geld van de overheid accepteren en remdesivir blijven verstrekken, en mensen blijven doden. Niet per se door remdesiver, maar wel door hen niet onmiddellijk (thuis) de juiste middelen te geven.’

‘Artsen moeten moreel besluit nemen’

‘Artsen moeten een moreel besluit nemen. We zouden mensen in verpleeghuizen uit voorzorg deze middelen moeten geven, en voor $ 5,- per week (per patiënt) levens van ouderen kunnen redden. Maar dat willen ze niet. Ze vinden dat die mensen niets bijdragen aan de samenleving, net zoals de Nazi’s besloten dat bepaalde mensen het niet waard waren om te leven. Het is tijd dat de artsen die er nu voor kiezen om te zwijgen – omdat ze een hypotheek hebben, twee kinderen, een goed salaris – hier nog eens goed over nadenken.’

‘In de hele medische wereld moeten we opstaan en hier eerlijk over zijn. De informatie is er, vertel me niet dat er geen bewijs is! Daar liegen ze over. Als je ook maar een beetje moeite doet, kun je op het internet het bewijs vinden. Ik ben een Frontline Doctor (van de organisatie America’s Frontline Doctors), ook op onze site (aflds.com) kun je die informatie vinden, net als op de site van de AAPS (aapsonline.org) en veel andere organisaties die zich nu laten horen.’

‘Heel makkelijk uit deze pandemie te komen: doe je TV uit en je mondkapje af’

Tot slot wijst ze nog op de bekende Great Barrington Declaration, de verklaring van inmiddels tienduizenden wetenschappers die oproepen dat we op basis van alle feiten en cijfers onmiddellijk weer kunnen terugkeren naar een normaal leven. Dr. Merrit: ‘Het is heel makkelijk om meteen uit deze pandemie te komen: doe je TV uit, doe je mondkapje af, heropen je bedrijf, en leef je leven. Omhels je familie, ga naar de oudjes toe, en organiseer buurtfeesten. Want we kunnen niet in een kelder leven, zelfs niet als je denkt dat mondkapjes wel werken. Doe dit uw kinderen niet aan! Hoeveel decennia wilt u dit nog volhouden? Voortaan ieder jaar, iedere winter met een mondkapje op? Nee, dat moeten we niet meer doen.’

Kijk hier het hele interview (30 min.):

Xander

(1) The New American (YouTube kanaal Peter Humphrey)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *