De laatste dagen van het Trumpian Reich


Dus volgens de bedrijfsmedia is dit het voor de door Rusland gesteunde Hitler. Spel is over. De muren komen dichterbij. Het zijn de laatste dagen van het Trumpian Reich. Maak die vuvuzela’s klaar!

Ja, blijkbaar is het Amerikaanse volk, dat allemaal een stel Poetin-aanbiddende, blanke supremacistische neonazi’s was toen ze Trump in 2016 verkozen , tot bezinning gekomen en gaat het een aardverschuivende overwinning bezorgen aan “Slappy” Joe Biden. en het gordijn van dit ” Tijdperk van Duisternis ” neerhalen , of de wereld redden van ” raciaal Orwellianisme ” of de ” bodemloze put van facsisme ” of wat dan ook.

De blanke suprematie zal worden verslagen en de globalisering zal uit de as herrijzen ! Het fatsoen zal worden hersteld! Liefde zal haat overtroeven! Zwarte levens zullen ertoe doen!

Slappy en Kamala zullen onmiddellijk naar beneden vliegen en de concentratiekampen bevrijden . Trump staat voor een soort proces in Neurenberg, waar hij zich zal moeten verantwoorden voor de massamoord van zes miljoen mensen met het Coronavirus door zijn masker af te zetten op het balkon van het Witte Huis.

Hillary Clinton zal worden benoemd… iets.

Uitbundige liberalen stromen de straat op en zingen onverstaanbare leuzen door hun designermaskers en plastic hoofdbellen. Oké, zeker, de wereldeconomie zal worden geruïneerd, en miljoenen mensen zullen werkloos en dakloos zijn, of onnodig gestorven zijn, zodat GloboCap een apocalyptische wereldwijde plaag zou kunnen simuleren en geracialiseerde burgerlijke onrust zou kunnen aanwakkeren, en gewoon in het algemeen een atmosfeer zou kunnen creëren van verwarring, depressie en paranoia, maar de War on Populism zal eindelijk voorbij zijn … en GloboCap zal beginnen met ” Build Back Better !”

OK, het zal niet meteen “beter” zijn. Zoals onze vrienden op het World Economic Forum opmerken:

“Dankzij de aanhoudende pandemie is de wereld uit balans – en dat zal de komende jaren zo blijven. In plaats van ons in een ‘nieuw normaal’ te nestelen, zouden we een Covid19 domino-effect moeten verwachten, dat in het komende decennium verdere verstoringen zou veroorzaken – zowel positief als negatief. De golf van burgerlijke onrust die zich de laatste tijd over Amerika en daarbuiten heeft verspreid, kan een voorbeeld zijn … “

Dus, oké, misschien niet helemaal het einde van de War on Populism, maar in ieder geval een nieuwe fase ervan. Een chaotische, destructieve, gewelddadige fase ervan, die veel “noodmaatregelen” zal vergen en die uiteindelijk de planeet radicaal zal veranderen in één grote pathologized-totalitaire markt.

Wij complottheoretici noemen het The Great Reset … maar neem het niet van ons aan, neem het van TIME magazine, dat toevallig eigendom is van een man genaamd Marc Benioff , een lid van de World Economic Forum Board of Trustees, wiens nettowaarde is ongeveer $ 7,8 miljard, en die maakt zich grote zorgen over het milieu, inclusiviteit en economische rechtvaardigheid, zoals iedereen tegenwoordig bij het WEF is.

Gelukkig heeft deze apocalyptische wereldwijde plaag, puur door toeval, Marc en zijn miljardairvrienden opgeleverd (die de meerderheid van de bedrijfsmedia bezitten en die eenmaal per jaar bijeenkomen op een afgelegen locatie, bewaakt door zwaarbewapende beveiliging, om onze toekomst te bespreken regeringsleiders) met een kans om het kapitalisme te “resetten” en de planeet te redden van… nou ja, zichzelf.

Dat is natuurlijk niet hoe ze het zien. Nee, zoals ze het zien, zijn zij niet het probleem. Het probleem is … nou, het probleem zijn mensen. Geen rijke en machtige mensen zoals zijzelf, of de mensen die ze nodig hebben om te blijven werken, consumeren en de rente op hun leningen te betalen, maar… weet je, al die andere mensen. Ongeschoolde mensen uit de arbeidersklasse. Gewapende, fanatiek religieuze mensen. Racistische, complottheoretische mensen. Betreurenswaardige mensen. “Populistische” mensen. Mensen die ze niet meer nodig hebben.

Deze mensen zijn de laatste tijd een probleem geweest. Ze zijn niet alleen een rem op het systeem, ze hebben zich er actief mee bemoeid, gestemd voor de Brexit, Donald Trump gekozen, geweigerd hun traditionele waarden en achterhaalde ideeën op te geven (bijv. Nationale soevereiniteit, vrijheid van meningsuiting en zoogdierbiologie) en kom aan boord met de wereldwijde kapitalistische ideologie, en anders was het een echte pijn in de ezel.

Het was één ding toen deze probleemmensen voornamelijk zwarte en bruine mensen waren met ‘extremistische’ overtuigingen in verre landen waar de meeste westerse consumenten niets om gaven, omdat GloboCap ze gewoon kon bombarderen, maar ze kunnen Dat doe ik hier in het Westen niet echt. Vandaar de War on Populism die we de afgelopen vier jaar meemaken… en welke nieuwe, dystopische fase ervan ook die ons te wachten staat in de toekomst na Trump.

2020 is er een voorproefje van geweest. De lockdowns, de maskers, de ‘sociale afstand nemen’ en andere zogenaamde ‘ noodmaatregelen ‘, de Orwelliaanse propaganda , de censuur van afwijkende meningen , het verbieden van politieke protesten , de bedrijfsmedia die uiteindelijk veranderen in een volwaardig Goebbelsiaans toetsenbordinstrument , de goon-squadrons die huizen van mensen overvallen , de sekte-achtige, totalitaire conformiteit … het is slechts een voorproefje van wat komen gaat.

Dit zat natuurlijk altijd in de kaarten. Het was gewoon een kwestie van tijd voordat we hier kwamen. De mensen bij GloboCap zijn geen dwazen. Ze weten dat ze de wereld niet kunnen veranderen in één grote gelukkige neo-feodale markt zonder een paar spreekwoordelijke eieren te breken… en niet alleen in die “terroristische” landen, maar overal in het mondiale kapitalistische rijk. En dat is precies wat ze van plan zijn te doen. Ze hadden dus een nieuw officieel verhaal nodig om alle gebroken eieren te rechtvaardigen.

Ze zijn nog niet tot een officiële slogan gekomen. ‘The New Normal’, ‘The Great Reset’, ‘The Green New Deal’… het zijn op dit moment allemaal maar proefballonnen. Het maakt eigenlijk niet uit hoe ze het noemen. Het komt neer op een nieuw type totalitarisme. Zoals ik in mijn vorige column opmerkte : “[i] t is geen nationaal totalitarisme, omdat we leven in een mondiaal kapitalistisch imperium dat niet wordt geregeerd door natiestaten, maar eerder door supranationale entiteiten en de mondiale kapitalistische systeem zelf. ” Maar het is niettemin totalitarisme.

Ze verbergen het niet. Ze spellen het uit, niet in met speeksel besmeurde Hitleriaanse toespraken, maar, duidelijk, onmiskenbaar, in zakelijk taalgebruik. Hier is Klaus Schwab, voorzitter van de WEF :

“ [D] e wereld moet gezamenlijk en snel optreden om alle aspecten van onze samenlevingen en economieën te vernieuwen , van onderwijs tot sociale contracten en arbeidsomstandigheden. Elk land , van de Verenigde Staten tot China, moet deelnemen , en elke industrie , van olie en gas tot technologie, moet worden getransformeerd . Kortom, we hebben een ‘grote reset’ van het kapitalisme nodig. “

Ik heb de nadruk gelegd op degenen die nieuw zijn bij corp-speak. En voor diegenen die meer willen lezen over Klaus Schwab: Winter Oak heeft dit verontrustende profiel gepubliceerd , dat je ook kunt lezen op de blog van Cory Morningstar (samen met veel andere gecensureerde inhoud).

Sorry… ik had moeten schrijven over de laatste dagen van het Trumpian Reich, en ik raakte helemaal op een zijspoor met dit GloboCap-bedrijf. Ik hoop dat je me vergeeft dat ik niet helemaal enthousiast ben over de verkiezingen volgende week. Gezien al het andere dat er gebeurt, en alles wat er de afgelopen vier jaar is gebeurd, heb ik gewoon een beetje moeite om te geloven dat er een realistisch scenario is waarin GloboCap Trump een tweede termijn laat uitzitten, ongeacht wie er daadwerkelijk wint. Dus dat soort haalt alle spanning eruit.

Maar maak je geen zorgen, ik ga weer op het paard als de rellen na de verkiezingen beginnen, en Donald Trump gaat eindelijk vol Hitler, noemt zichzelf Führer, ontbindt het congres en beveelt zijn legioenen van Rusland-liefhebbende blanke supremacisten om de Joden op te pakken, zoals de bedrijfsmedia, de nep “linkse” media, de inlichtingengemeenschap, de democratische partij, fascisme-experts, Hollywood-beroemdheden en elke hysterische liberaal die er bestaat, hebben beloofd dat hij dat zou doen sinds 2016.

Serieus, als hij deze keer niet voluit Hitler gaat en iemand begint af te ronden en massaal te vermoorden , of anders opdracht geeft tot het vernietigen van de Verenigde Staten en dan zijn hersens eruit blazen in zijn ondergrondse bunker, zullen sommige mensen dat wel hebben. wat uit te leggen om te doen.

#

CJ Hopkins
27 oktober 2020
Foto’s: (1) Build Back Better collage / Ian Jenkins; (2) Time Magazine / Twitter

DISCLAIMER: Het voorgaande essay is volledig het werk van onze interne satiricus en zelfbenoemde politieke expert, CJ Hopkins , en weerspiegelt niet de opvattingen en meningen van Indignatie.nl, 

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 …

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed – dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 – het duurt maar een minuut. Dank je.

Comments

comments

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *