WHO geeft eindelijk toe dat PCR-test enorm veel valse positieven oplevert – Xandernieuws


Andermaal is bevestigd dat deze door
hoogleraar (em.) immunologie Pierre Capel gebruikte afbeelding de
werkelijke situatie in Nederland weergeeft.

—————————————————————————————————————————————-

Burgers maandenlang opzettelijk misleid en voorgelogen met nietszeggende ‘besmettingen’

—————————————————————————————————————————————-

Wat al sinds het voorjaar bekend is, maar massaal door politiek en media werd genegeerd, is nu door de WHO toegegeven: de PCR-test, die ook in Nederland wordt gebruikt om het aantal zogenaamde ‘besmettingen’ te meten, geeft enorm veel valse positieve resultaten. De door de media weggezette ‘complotdenkers’ en ‘wetenschap ontkenners’ blijken dus wéér gelijk te hebben gekregen, en zien bevestigd dat deze pandemie-hoax niets te maken heeft met de volksgezondheid, maar alles met het uitvoeren van een wereldwijde politieke agenda.

We gaan niet opnieuw in detail uitleggen hoe de PCR test zo vreselijk misbruikt wordt. Het komt erop neer dat het aantal mogelijke virusdeeltjes dat in een ‘swab’ wordt gevonden is verlaagd van 3 naar 1, en het aantal maximale cycli waarmee dat deeltje wordt versterkt is verhoogd van de absolute bovengrens van 29 naar 35 of zelfs 40, waardoor de testresulaten totaal onbetrouwbaar zijn en iedereen ‘positief’ kan worden bevonden, zelfs als mensen nergens last van hebben gehad.

De in 2019 overleden uitvinder van de PCR test, die daar de Nobelprijs voor ontving, veegde destijds de vloer aan met alle wetenschappers en medici die zijn test misbruikten om er een virus mee aan te tonen, zoals ook in Nederland in opdracht van de regering Rutte door het RIVM wordt gedaan. De èchte kwakzalvers waar minister Hugo de Jonge het zo laatdunkend over had, blijken dus bij en voor de overheid zelf te werken.

Louter politieke keuze

Dat het enkel om politiek en nog eens politiek gaat, blijkt ook uit het feit dat de WHO slechts één uur nadat president Biden werd ingezworen eindelijk het Covid-19 testbeleid heeft aangepast. Stacey Lennox van PJMedia voorspelde in oktober exact wat er nu gebeurt: Biden vaardigt nog strengere corona regels uit, en de labs laten het aantal valse positieven dalen. ‘En die goede oude ome Joe zal de held zijn, ondanks dat de Deep State spelers in de bureaucratieën al maanden weten dat ze met testen geen enkel probleem zullen oplossen.’

In augustus schreef NY Times al dat 90% van alle positieve resultaten vals zijn

In augustus 2020 publiceerde de New York Times al een artikel waarin stond dat op basis van onderzoeken bleek dat maar liefst 90% van alle positieve Covid-19 testen in drie staten vals waren, en de PCR test geen enkele indicatie geeft of iemand besmet of ziek is. Met andere woorden: ook bij 9 van de 10 Nederlanders die ‘positief’ zijn getest op corona, is op zijn best één restdeeltje van mogelijk een virus aangetroffen, wat net zo goed een verkoudheidje van drie maanden geleden kan zijn geweest.

Nogmaals: dit is al sinds het voorjaar bekend, zoals u op deze en andere vrije media hebt kunnen lezen. Maar het werd weggewuifd en belachelijk gemaakt. Sterker nog: de Amerikaanse CDC en het Nederlandse RIVM verhoogden juist het aantal PCR cycli naar 35 tot 40, waarvan toen al bekend was dat de testresultaten hiermee volstrekt waardeloos zou worden. (Zie ook o.a.: Marion Koopmans erkent dat PCR-test geen besmetting kan aantonen / 30-11).

Waarom dit dan toch werd gedaan? Om zoveel mogelijk ‘besmettingen’ in de media te kunnen melden, omdat de politiek nu eenmaal had besloten dat de corona maatregelen hoe dan ook overeind moesten worden gehouden, en zelfs nog moesten worden aangescherpt, zoals nu met de volstrekt zinloze avondklok wordt gedaan.

Een andere leugen die al maandenlang wordt gebruikt om lockdowns, 1,5 meter en mondkapjes te rechtvaardigen is dat corona zich ook ‘asymptomatisch’ verspreid, dus door mensen die totaal geen ziekteverschijnselen hebben.

WHO: test moet over als uitslag niet overeenkomt met ‘klinisch beeld’

De WHO zegt nu dat als een positieve PCR test niet overeenkomt met ‘het klinische beeld’, er een nieuwe test moet worden gedaan. Ook wordt de PCR test nu slechts ‘een hulp voor diagnose’ genoemd, en niet de basis van de diagnose zèlf, zoals Nederland zoals de rest van de wereld doet. Met andere woorden: als mensen geen duidelijke Covid-19 symptomen hebben, is het nutteloos om hen te testen, en is het buitengewoon onwaarschijnlijk dat zo iemand ‘besmet’ is, en al helemáál niet ‘besmettelijk’. (1)

Passen we het vastgestelde percentage van 90% valse positieven op Nederland toe, dan blijven er van de 136.241 ‘besmettelijke mensen’ dus slechts 13.624 over. En zelfs die kunnen NIET ‘besmettelijk’ worden genoemd, maar enkel ‘positief getest’.

Het is overigens sowieso nutteloos om iemand met deze test op een virus te testen, zoals we al aangaven, omdat de test hier niet voor ontworpen is en niet geschikt voor is. Je kunt iemand dus 20 keer PCR-testen op corona, maar dan nog zal het resultaat enkel in de prullenbak thuishoren.

Hieruit volgt automatisch dat ook het aantal corona ‘doden’ een lukraak, nietszeggend getal is. Omdat de cijfers nog altijd niet boven die van een (voor ouderen stevige, voor de bevolking tot 70 jaar milde) seizoensgriep uitstijgen, is het dus heel goed mogelijk en zelfs waarschijnlijk dat veel van de slachtoffers, die bijna zonder uitzondering onderliggende aandoeningen hadden, geen corona maar influenza hadden, waar jaarlijks ook een fors aantal mensen aan overlijdt (in Nederland gemiddeld 6500 per seizoen).

Biden en Rutte ‘de held’?

Net als Joe Biden nu tot ‘held’ wordt gebombardeerd, terwijl zijn stoel in de Oval Office vermoedelijk nog maar amper warm is geworden, zou ‘onze’ regering Rutte zich in maart ook wel eens door de media tot held kunnen laten verklaren. Tussen nu en maart laat men het aantal ‘besmettingen’ gewoon scherp dalen, zodat dit aan de helaas nog immer naïeve Nederlanders als ‘bewijs’ kan worden gepresenteerd dat het beleid ‘succesvol’ is geweest.

Die zetten op 17 maart dan netjes een (digitaal?) kruisje bij dezelfde systeempartijen die ons deze verzonnen crisis hebben aangedaan, en die daarna vrolijk verder zullen gaan met het afbreken van onze economie, samenleving en vrijheden, omdat er ongetwijfeld weer een mutatie of gevaarlijk nieuw virus zal worden gepresenteerd.

Meeste mensen willen niet inzien dat ze zich zo hebben laten misleiden

Het is – ongeacht of die verkiezingen nu wel of niet doorgaan – allemaal zó doorzichtig, maar nog steeds willen maar zo weinigen het inzien of zelfs maar overwegen of aanhoren. Dat komt omdat de meeste mensen zich eigenlijk heel erg slim vinden, en het niet kunnen verkroppen dat ze zich maandenlang door de politiek en mainstream media hebben laten misleiden en voorliegen, en zich al die tijd belachelijk hebben gemaakt met het kritiekloos meedoen met de meest onzinnige en zelfs diametrale maatregelen, die stuk voor stuk door tal van gerenommeerde wetenschappers zijn ontkracht.

Niets is bedoeld voor onze gezondheid, maar alles voor een internationale agenda

Niets was en is bedoeld voor onze gezondheid en veiligheid, ook de Sperrzeit niet. De regering Rutte onderwerpt ons land aan de technocratische ‘Great Reset’ van het WEF, de ‘Green Deal’ van de EU en de communistische ‘Agenda 21/30’ van de VN. Als burgers en bedrijven niet massaal tegen deze globalistische klimaat-vaccin dictatuur in opstand komen – door simpelweg te weigeren hier nog langer aan mee te werken, en onmiddellijk zèlf weer terug te keren naar normaal – , zal het binnen een paar jaar gedaan zijn met al onze overgebleven vrijheden, zekerheden en inspraak, en zal ook een groot deel van onze welvaart en welzijn verdwijnen.

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’
19-01: Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns
17-01: Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’
03-01: ‘Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’

2020:

14-12:  ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
13-12: De echte reden van de spoedwet: Secretaris-generaal VN wil permanente klimaat noodtoestand tot 2050
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
03-12: Bewijs geleverd van telefoongesprek waarin RIVM toegaf dat Covid bijna geen klachten geeft
30-11: Marion Koopmans erkent dat PCR-test geen besmetting kan aantonen
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
18-11: Grootste studie naar mondkapjes ooit toont aan dat ze niet of nauwelijks helpen
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren
09-11: WHO bevestigt in Bulletin zeer laag Covid sterftepercentage van 0,05%
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
22-10: ‘Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’ (Mondkapjesplicht, anderhalve meter en straks mogelijk ook avondklok om te testen hoever het volk zich met zinloze maatregelen laat onderdrukken)
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
14-10: (/ Mondkapje komt neer op het proberen tegen te houden van fruitvliegjes met kippengaas, en beschermt noch jezelf, noch anderen’)
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’(Column Pierre Capel)
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren (/ Alles bedoeld voor realisatie Agenda 2030, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *