Vrouw die stuiptrekkingen kreeg nadat ze een Pfizer Covid-prik had gekregen, wordt gescreend op permanente neurologische schade, vertelt zoon RT


Nadat een video van de toestand van zijn moeder viraal ging, vertelde de zoon van een vrouw die in het ziekenhuis was opgenomen nadat ze Pfizers Covid-prik had gekregen, RT dat hij, hoewel hij geen anti-vaxxer was, ernstige twijfels had over de veiligheid van het medicijn.

Brant Griner deed vorige week beroep op Facebook, nadat zijn moeder enkele dagen na het vaccineren ernstige medische problemen begon te ervaren. In een post die viraal ging, deelde Griner een video van zijn moeder die ongecontroleerd trilde terwijl ze probeerde te lopen, terwijl ze nabijgelegen muren en een deur gebruikte om zichzelf te ondersteunen terwijl ze naar voren stapte.

‘Mam werd vandaag nog erger en ik heb nog steeds geen antwoorden van doktoren om dit op te lossen. Bid alsjeblieft voor haar. Ik kan het niet uitstaan ​​om mijn moeder op deze manier te zien. Het maakt me aan het huilen. Ik kan niets doen om haar te helpen. Neem alsjeblieft niet het covid19-vaccin, “schreef hij.

Het bericht en de bijbehorende video zijn bijna 160.000 keer gedeeld en hebben meer dan 35.000 reacties opgeleverd. Uiteraard is alles inmiddels snel en vakkundig door Facebook verwijderd.

Sommige antwoorden trokken de waarheid van Griner’s verhaal in twijfel, maar hij vertelde RT in een interview dat er niets fictiefs was aan wat er met zijn moeder was gebeurd. Hij benadrukte dat ze het vaccin graag had willen nemen omdat ze er alles aan had willen doen om de kans op verspreiding van het virus naar haar eigen bejaarde ouders te verkleinen. Griner weigerde te onthullen in welk ziekenhuis zijn moeder het vaccin had gekregen, en legde uit dat hij niet wilde dat de faciliteit het doelwit zou worden van een online intimidatiecampagne.

“Ik ben op geen enkele manier vorm of vorm een ​​persoon tegen vaxx. Mijn moeder was dat ook niet – ze was helemaal voor het vaccin voordat dit gebeurde,” zei hij.

Griner beschreef zijn moeder als een “zeer gezonde” 45-jarige die nog nooit eerder aan een ernstige ziekte of gezondheidstoestand had geleden. Volgens de inwoner van Louisiana werd ze een dag nadat ze de prik had gekregen wakker met hoofdpijn. Enkele dagen later kreeg ze last van “aanval-achtige bewegingen” in haar linkerbeen. Op de vierde dag had ze “geen controle” over haar benen en werd ze met spoed naar de eerste hulp gebracht.

Het ziekenhuis stelde vast dat ze een “neurologische reactie” ervoer, zei hij, eraan toevoegend dat dokters denken dat de medische aandoening werd veroorzaakt door “de metalen in het vaccin”.

Hoewel de hoofdpijn dagelijks voorkomt, waren de convulsies sporadisch, legde Griner uit. Zondag was de eerste dag dat ze geen hoofdpijn had gehad, en haar oncontroleerbare beenbewegingen leken ook minder ernstig te zijn, zei hij.

Nu ze uit het ziekenhuis is ontslagen, ondergaat de moeder van Griner tests en haar artsen hopen dat ze volledig zal herstellen, op voorwaarde dat er geen permanente hersenschade is.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Hoewel het door sommigen is besmeurd als leugenachtige desinformatie, houdt Griner vol dat hij aanvankelijk niets tegen de prik had. “Ik wilde dat het goed was. Mijn moeder wilde dat het goed was. Dat is de reden waarom ze het kreeg. Iedereen wil hun immuniteit. Iedereen is klaar voor Covid om er vanaf te komen” zei hij. Nu lijkt hij er echter minder zeker van te zijn dat hij zelf wordt ingeënt.
Als het reacties veroorzaakt zoals wat het bij mijn moeder heeft veroorzaakt, is het mij dat niet waard.
Sinds het plaatsen van de video van zijn moeder, zegt Griner dat hij berichten heeft ontvangen van “honderden” mensen die hun eigen verhalen deelden over vaccins die ernstige medische episodes veroorzaken. Een vrouw die contact met hem opnam, zei dat ze “aanhoudende” gezondheidsproblemen had na het ontvangen van de Moderna Covid-injectie.

In een vervolgvideo die zaterdag door Griner werd gepost, legde zijn moeder uit dat ze ervoor koos om de prik te nemen om ‘haar ouders te beschermen’ en dat tot dusverre MRI-scans en bloedonderzoeken geen onderli ggende aandoening hebben onthuld die mogelijk de aanleiding was voor de tegengestelde reactie.

“Denk alsjeblieft na voordat je dit vaccin gebruikt. Het heeft mijn leven beslist veranderd”, zei ze in de video, terwijl ze haar tranen bedwong. UIteraard is ook deze video door Censuurbook… Facebook verwijderd

Pfizer zei in een verklaring aan RT dat het de zaak aan het “onderzoeken” was, maar tot dusver niet in staat was geweest om het te “bevestigen”. “Neuromusculaire aandoeningen zijn tot op heden geen veiligheidssignaal geweest”, zei een vertegenwoordiger van de farmaceutische firma.

Bronnen: RT

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *