‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’ – Xandernieuws


Alleen de militairen op straat en de
schietbevelen ontbreken nog. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Waanzin en machtswellust in Den Haag slaat steeds harder toe: Onder bevolking tot 65 jaar is er op dit moment juist een ondersterfte, maar toch komt er een avondklok

—————————————————————————————————————————————–

In een korte video veegt hoogleraar immunologie Pierre Capel de vloer aan met de aangekondigde avondklok. ‘Mensen, realiseer je wat hier echt aan de hand is, en laat je toch niet zo piepelen!’

Capel begint met te wijzen op zijn door YouTube verwijderde video* over een corona mutatie in Engeland, waar wij een artikel over maakten: ‘Nieuwe corona mutatie gouden kans voor groepsimmuniteit.’ Men beweerde dat deze corona mutatie infectueuzuer was. ‘En dat klopt – eindelijk iets dat klopt. Maar is die ook besmettelijk?’

(* Dit zal gedaan zijn omdat de WHO feitelijk heeft besloten dat de natuurlijke afweer van het menselijke immuunsysteem niet meer functioneert, en groepsimmuniteit alléén door een vaccin mag worden opgebouwd.)

Censuur, Sperrzeit, Ausweis bitte!

Gezien de cijfers over het toegenomen aantal ‘cases’ en (zogenaamd) positieve testen, dan is er inderdaad een toename. ‘Kijk je dan naar het aantal ziekenhuisopnames en overledenen, dan is dat een veel lager getal dan de ratio van de besmettelijkheid. Er is dus een toename van het aantal mensen dat geïnfecteerd raakt, maar van die geïnfecteerden is de heftigheid van de ziekte veel minder.’

‘Nu wordt er gepiepeld over de Sperrzeit. Ausweis bitte!, dat krijgen we binnenkort. De censuur is er al. Vrijheid van meningsuiting is al weg, en dat allemaal vanwege de toegenomen angst.’

Juist ondersterfte bevolking tot 65

‘Als je gaat kijken naar de huidige grafieken over oversterfte, dan is er tot 65 jaar op dit moment een ondersterfte bij die populatie. Er is wèl een oversterfte bij de ouderen, maar dat is ook nog gerelateerd aan de ziektes die er normaal in deze tijd van het jaar zijn.’ Zo waren er iedere winter zo’n 30 virussen rond, waaronder influenza, corona, rhino, entero, et cetera.

‘De corona piek moet nog komen, zo half februari en maart. Dus op dit moment is het argument van de avondklok werkelijkheid he-le-maal niets, zoals zoveel van die dingen niets zijn en niet helpen. Er is een infectueusiteit, maar als je weet wat een virus is en hoe dat gaat, en we nou eens ophouden over die anderhalve meter en die druppeltjes, alsof het virus in de AH halverwege je winkelwagentje alweer weg is…’

‘Mensen, laat je toch niet zo piepelen!

‘Mensenkinderen, ik zou jullie willen vragen: realiseer je heel goed wat er nu allemaal aan de hand is. Deze maatregelen van een lockdown werken ook niet echt. Nu zeggen ze dan dat het aantal besmettingen daalt. Ja fijn, dat zou best kunnen. En dan heb je een IC-bedden tekort? Dan krijgen ze 400 bedden plus personeel aangeboden, en doen ze dat dus niet.’

‘Denk dus alsjeblieft even na. Ik blijf jullie iets positiefs geven: geniet van het leven, maar laat je niet toch niet zo piepelen!’

Over de echte redenen voor de Sperrzeit hebben we al vaker geschreven: ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’ (14 december) en ‘Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’. En waarom 9 van de 10 landgenoten hier zonder ook maar enig protest of verzet mee akkoord gaan?:  Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’.

Maatregelen die bij een bezetting horen zijn weer een feit. Als de bevolking nog steeds blijft weigeren massaal in vreedzaam verzet te gaan, zal er ruim 80 jaar na dato opnieuw een waar schrikbewind over ons land heersen. De volgende stappen komen er namelijk heel hard aangehold: een virtuele Jodenster door middel van het brandmerken en uitsluiten van ongevaccineerden, en ‘detentiecentra’, oftewel de toekomstige concentratiekampen.

Xander

(1) Pierre Capel (YouTube kanaal)
(2) Afbeelding Avondklok: WikiMedia Commons, auteur Militair Gezag , bron https://beeldbankwo2.nl/nl/beelden/detail/59b8a300-025a-11e7-904b-d89d6717b464/media/d703d496-bffb-5d72-9b22-7a25f751411a , publiek domein

Zie ook o.a.:

19-01: Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns
17-01: Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland
16-01: Het is zover: Eerste detentiekamp voor Covid overtreders in Duitsland
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU
14-01: Topman publieke omroep VS ontslagen na aankondiging heropvoedingskampen voor kinderen Trump aanhangers
13-01: Groot Brittannië voert met onmiddellijk ingang test met vaccinpaspoort uit
detentiecentra
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’
03-01: ‘Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’

2020:

14-12:  ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
22-10: ‘Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’ (Mondkapjesplicht, anderhalve meter en straks mogelijk ook avondklok om te testen hoever het volk zich met zinloze maatregelen laat onderdrukken)
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
01-08: Bankencrisis 2021: Corona herstelfonds is een bankenreddingsfonds dat Nederland moet betalen
25-07: The Switch: Overheden willen vanaf 2021 cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
22-03: EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *