De Covid-vaccinloterij: welke bijwerkingen krijgt u?


Tot nu toe (op het moment van schrijven) zijn er 33 sterfgevallen in Noorwegen in verband met het Covid-vaccin. Experts zeggen dat dit geen probleem is. En evenmin is de mysterieuze bloedziekte bij een perfect gezonde arts, die in Miami stierf twee weken nadat hij het Covid-vaccin had gekregen.

Hetzelfde geldt voor een verpleegster in Portugal (overleden), een persoonlijke servicemedewerker in Canada (ernstige anafylaxie), een andere dokter in Boston (ernstige allergische reactie) of de 100+ Israëli’s die allemaal Covid opliepen nadat ze het vaccin hadden gekregen. Dit is allemaal prima.

In deze aflevering van Objective: Health nemen we deze en meer rapporten door van wat er lijkt te gebeuren met mensen als ze de verschillende soorten Covid-vaccinaties krijgen. Vaak, zeldzaam, dodelijk, verlammend of mild – hoe zit het met de reacties die in de pers worden gemeld? Hoe veilig zijn deze opnamen? Doe met ons mee voor nog een sprankelende discussie!

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *