Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————-

‘Grote opstand in 2022 in VS tegen communistische Grote Reset agenda’ – ‘We gaan een periode met meedogenloze onderdrukking in’- Democraten zullen leger inzetten tegen eigen volk, maar zullen soldaten gehoorzamen? – Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat

—————————————————————————————————————————————-

Zoals we al hadden verwacht en geschreven is er van de ‘magische’ ingreep van Trump helemaal niets terecht gekomen, en is Joe Biden ondanks de gestolen verkiezingen ‘gewoon’ ingezworen als president. Al eind 2022 zal het Biden/Harris regime de VS volledig op zijn kop hebben gezet. De meeste maatregelen van Trump worden teruggedraaid of zelfs omgekeerd. Zo krijgen 11 miljoen illegale migranten amnestie. Hoe dan ook, het laatste en grootste struikelblok voor de implementatie van de ‘Grote Reset’ en ‘VN Agenda 21/30’, Donald Trump, is opgeruimd. De komende jaren zal er een keiharde communistische klimaat-vaccin dictatuur aan het Westen worden opgelegd, en zal iedereen die het daar niet mee eens is met steeds grovere middelen worden vervolgd.

Op dag één draait Biden de terugtrekking van de VS uit de WHO terug, begint hij het (30 dagen durende) proces om zich weer bij het Klimaatakkoord van Parijs aan te sluiten, schrapt hij de Keystone XL pijpleiding, zullen illegalen toch worden meegeteld bij de bevolkingstelling, worden de beperkingen voor burgers uit zeven moslimlanden opgeheven, wordt de versterking van de immigratiedienst weer teruggedraaid en wordt de bouw van de grensmuur met Mexico gestopt. Tevens worden mondkapjes de komende 100 dagen (en ongetwijfeld vèr daarna) bijna overal verplicht. (2)

Volgens de Amerikaanse econoom Martin Armstrong zal er een grote opstand uitbreken tegen Bidens plannen, wat in 2022 tot enorme chaos en extreem veel geweld zal leiden. ‘Onze politieke modellen laten een paniek cyclus in 2022 zien. De haat die CNN heeft aangewakkerd zal versterkt terugkeren. Zij en de rest van de mainstream media en corrupte social media proberen wanhopig alle mogelijkheden om zelfs maar kritiek te leveren op hun Grote Reset agenda uit te schakelen. Dat zal alleen maar tot nog meer geweld leiden. Een vrije samenleving staat niet toe dat één kant domineert, en alle oppositie als waardeloos uitschot wordt behandeld.’

Verdeel en (over)heers

De afgelopen kregen 2 jaar linkse activisten van Antifa en Black Lives Matter steeds een ‘free pass’ van de mainstream media en de rechtbanken voor hun talrijke grootschalige rellen, waarbij massaal werd geplunderd en gebouwen en auto’s in brand werden gestoken. Trump aanhangers die bij of in het Capitol selfies namen en totaal geen geweld pleegden, dreigen nu echter 10 jaar achter de tralies te verdwijnen. ‘Dit is een psychologisch wapen dat zo oud is als oorlog voeren. Julius Ceasar zei het al: verdeel en (over)heers!’

Door het grove geweld van de ene groep goed te keuren, maar de protesten van de andere te veroordelen en hard aan te pakken – zoals in Nederland linkse demonstraties straffeloos alle regels mochten overtreden, maar ‘rechtse’ keihard worden aangepakt met de inzet van M.E., knuppels en waterkanonnen – wil men het volk nog erger verdelen en tegen elkaar opzetten.

‘Waarom? Zolang je een land verdeeld houdt, zullen ze zich nooit verenigen en een revolutie beginnen. Hitler kwam aan de macht door de Duitsers in verschillende groepen te verdelen. Uit gelekte documenten blijkt dat Amazon dezelfde strategie toepast om te voorkomen dat er vakbonden ontstaan. Ze nemen opzettelijk zo divers mogelijke mensen met onderliggende afkeer van elkaar aan. Zolang ze die diversiteit overeind kunnen houden, zullen de werknemers / mensen verdeeld blijven en daarom nooit een bond oprichten of een revolutie starten. Dit is tevens de strategie achter de censuur, zodat links rechts blijft haten.’ (1)

‘Vergis u niet: links wil uit angst iedereen tot slaven maken. Het leger, het militaire establishment en de inlichtingendiensten willen oorlog, geen vrede.’ Na de val van het IJzeren Gordijn werd islamitisch terrorisme de nieuwe staatsvijand. Het regime Biden/Harris gaat zich nu vooral richten op conservatieve Amerikanen, de Trump-aanhang, die tot ‘binnenlandse terroristen’ zullen worden verklaard. Daarnaast zal het pad naar oorlog tegen Rusland (en China), dat door Trump nog werd afgewend, weer snel worden hervat, wat waarschijnlijk tussen de periode 2025-2030 tot de Derde Wereldoorlog en totale ondergang van het Westen zal leiden.

Democraten zullen leger inzetten tegen eigen volk, maar zullen soldaten gehoorzamen?

‘Volgens de vele emails die ik van soldaten krijg, is 70% van het leger pro-Trump,’ vervolgt Armstrong. ‘Volgens hen zal het leger tijdens een burgeroorlog in tweeën splitsen.’ Joe Biden, Kamala Harris en Nancy Pelosi zullen echter de nodige moeite krijgen om het leger op het eigen volk te laten schieten. Armstrong haalt Boris Yeltsin aan, die bovenop een tank ging staan en het leger smeekte om niet hun eigen mensen te vermoorden. De troepen luisterden naar hem, waarna de regering viel.

‘Wij zullen ook op zo’n punt komen. Maar als je naar de acties van Pelosi kijkt en naar de retoriek van CNN luistert dat iedereen die op Trump stemde (74 van de 140 miljoen geregistreerde kiezers, een feit dat niet eens door de mainstream media wordt betwist – X.) een Nazi of KKK lid is, dan is er bij de regering Biden geen enkele intentie om ‘inclusief’ te zijn. Dit is een linkse purge, en ze zullen beslist NOOIT oppositie tolereren. Dit is de aard van alle Marxisten – ze hebben totale controle nodig om hun idealen aan de wereld op te leggen.’

‘We gaan een periode met meedogenloze onderdrukking in. Ze dragen TV-zenders en alle sociale media al op om alle conservatieven te blokkeren, omdat alles wat die zeggen ‘desinformatie’ zou zijn. Ondertussen bereiden ze zich voor op zaken waar niemand om gevraagd heeft. Dat is het ECHTE complot. De wilde theorieën dat Trump om 1100 uur zou worden ingezworen, en Biden in boeien zou worden afgevoerd, dragen alleen maar bij aan hun plannen voor onderdrukking.’ (4)

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Zero Hedge
(3) Armstrong Economics
(4) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

19-01: Witte Huis geeft medewerkers CogCon-2 waarschuwing voor mogelijke noodtoestand
14-01: Topman publieke omroep VS ontslagen na aankondiging heropvoedingskampen voor kinderen Trump aanhangers
13-01: ‘President-elect Biden suggereert dat hij pro-Trump bijeenkomsten tot terrorisme gaat verklaren’
09-01: Tech-media giganten openen frontale aanval op Trump en al zijn medestanders
08-01: Topadvocaat heeft getuigenverklaring dat Italiaans defensiebedrijf spil vormt in gestolen verkiezingen VS
07-01: ‘Congres wil Trump afzetten voordat hij kan terugslaan’
07-01: Trump geeft verzet tegen coup op; ‘VS vanaf 20 januari bezette oorlogszone’
07-01: Werd bestorming Capitol met hulp van politie uitgevoerd door vermomde Antifa militanten?
06-01: ‘Bestorming Capitol door Trump aanhangers begin van volksopstand?’
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
09-02: Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *