Corona is flauwekul en nu oprutte uit ons leven! – CSTV


Corona: Flauwekul

Flut ja, want dat is het cijfermatig en de gemiddelde leeftijd van overlijden is 82 jaar. Bij de griep is dat 65 jaar. Weerleg het maar.

Slechts 8% van alle “coronadoden” zijn échte “coronadoden” omdat de rest, volgens de officiële cijfers, één of meerdere dodelijke achterliggende aandoeningen hadden.

Was bij die mensen de griep het laatste zetje geweest, dan zou die persoon met hartklachten niet worden geregistreerd als griepdode. Bij corona gebruikt men een andere standaard. Waarom? Daarom!

Maar wat zijn nou échte coronadoden? Hoe is dat vastgesteld? Het virus is nog steeds niet geïsoleerd. De tests waarmee men corona vaststelt, de PCR-test, doet alles behalve corona opsporen. Dus in wat voor schijnwereld leven wij? Kan iemand mij uitleggen hoe ze zo zeker zijn dat iemand “corona” heeft? (bron)

En dan zelfs maar overwegen een vaccin te nemen?? Wtf, zou toch een natuurlijke reactie moeten zijn?

Toegegeven.. Wij doen nu verslag van mensen die overlijden door het vaccin. We doen hetzelfde wat de media deed met de coronadoden (en nu de “besmettingen”) maar 100 doden is niets wereldwijd.

Maar dit zijn de bekende gevallen en heel veel zullen wij niet weten. Daarbij is dit iets waarover je zelf beslist of je het neemt of niet. En we willen mensen zichzelf de vraag laten stellen:

“Waarom zou ik een vaccin nemen tegen Covid19 met een overlevingskans van 99,98% (besef hoe groot dat percentage is) niet wetende of het mij schade aanbrengt en al helemaal niet wetende of het op lange termijn schade veroorzaakt aan mijn lichaam en geest?”

Bron: CDC (Centers for Disease Control and Prevention) https://www.cdc.gov/

Alle “complottheorieën” over vaccins nog daargelaten. Ik vind dat je voor alle informatie open moet staan. Als mensen dat complotdenken noemen dan vind ik het een erenaam. Ja, mensen gaan soms veel te ver. Ook naar mijn mening. Maar wat is er allemaal al niet uitgekomen? Zaken die een aantal maanden geleden nog “complottheorieën” waren?

En hoe konden we die voorspellen? Niet wij als CSTV maar de wakkere mensen in het algemeen? Daar heb je geen speciale gave voor nodig. Je leest de feiten tijdens je zoektocht en alle stukjes vallen precies in elkaar..

Ik vind dat het gerechtvaardigd is om mensen wél te informeren over de gevaren van dit vaccin omdat we hier spreken over een eigen, eventuele catastrofale keuze. Prik je niet, dan zit je veilig. prik je wel, dan is het bidden dat het goed met je afloopt. Vergeet de 99,98% niet.

Mensen kunnen zelf de afweging maken. Maar wanneer 80% van het land blind die spuit neemt dan worden die andere 20% uitgesloten indirect door toegangs- en reisverboden en de volgende generatie weet niet meer beter en het “nieuwe normaal” is er. Laat 50% zich niet vaccineren hebben ze een probleem.

De media wil ons doen geloven met fakepeilingen dat de meerderheid zich wil laten vaccineren. Maar aan de propaganda kun je wel zien dat niets minder waar is.

En laten we nou toevallig ook de “media” lezen die onze wereldleiders zelf ook lezen: Dat is info bestemd voor hen en daar zien we wél behoorlijk nauwkeurige inschattingen over de bereidheid om deze prik te nemen.

“Een onderzoek uitgevoerd door het Institute of Global Health Innovation (IGHI) van het Imperial College London en YouGov over de bereidheid van mensen om te worden gevaccineerd, uitgevoerd in 15 landen, toonde aan dat slechts ongeveer 51 procent van de deelnemers bereid was om zich in 2021 te laten vaccineren.”

Bron:
https://www.schengenvisainfo.com/news/covid-19-vaccine-set-to-become-worlds-most-powerful-passport-in-2021/

Hoe kan de onbetrouwbare test zo genegeerd worden terwijl het hele vernietigingsbeleid erop afgestemd is?

Overigens, de mensen die altijd als excuus gebruiken: “Corona is geen onschuldig griepje.” ontmaskeren hun onwetendheid en zetten zichzelf onbewust voor schut. Griep is namelijk het virus dat de meeste slachtoffers maakt wereldwijd. Ieder jaar weer.

Je zou het er zo graag bij de mensen in willen stampen maar het blijkt zinloos. Mensen waar je vroeger respect voor had, zie je nu ineens enorm falen. Ze zien het niet. Ze willen het niet zien. 1 en 1 is geen 2 meer.

Ze hebben niet door dat deze laatste 2 corona/griepseizoenen 2019/2020 en 2020/2021 een soort 24/7 non-stop Big Brother aflevering is met de griep (of corona als je het zo graag zo wilt noemen) in de hoofdrol. Kun je ieder willekeurig jaar doen maar dat doe je niet.

Totdat begin dit jaar groen licht werd gegeven en “Alle remmen los!” konden.

Capaciteitsproblemen in crematoria. Tenten opgezet voor lijken bij bepaalde ziekenhuizen vanwege capaciteitsproblemen. Het is jaarlijkse kost maar nu wil men het u via alle mediakanalen laten zien.

Maar zet er een camera op en zendt het uit via alle mainstream media en je hebt een “pandemie” gecreëerd. Is het dan gek dat veel mensen twitteren dat De Telegraaf al fout is sinds 1940?

Er is één voordeel. Het is nep. We zien de mensen nou niet echt bij bosjes neervallen om ons heen. Is ook vrij onmogelijk met een overlevingskans van 99,98%.

En…, zoals Marcel van Tol terecht stelde in zijn column: Ze tellen ook gewoon door. Bij de griep begin je elk jaar opnieuw. Bij corona (die de griep heeft “vervangen” inmiddels) niet. Ja, zo zitten we over een paar jaar op een miljard. Maar zoveel mensen zijn er ook van de trap gesodemieterd tegen die tijd.

Ook zien we geen tranentrekkende programma´s op TV met al die mensen die slachtoffer zijn geworden van de verschrikkingen van corona. Waarom toch niet? Misschien omdat ze er vrijwel niet zijn? Wanneer gaat dat lichtje eens branden?

Het is ook een beetje saai om een programma te maken over coronadoden omdat het vrijwel altijd gaat over mensen die op zeer respectabele leeftijd zijn overleden. Aan hele andere oorzaken vaak. Families die rouwen om hun 80-jarige oma of moeder die is overleden is natuurlijk schrijnend maar trekt geen kijkcijfers omdat het voor iedereen hier deel is van het leven. Niet echt interessant, hoe hard dat ook klinkt. Maar dat ís het leven.

Waarom geloven mensen er dan toch in terwijl ze met hun eigen ogen zien dat er niets aan de hand is?

Het niet doorzien daarvan is voor mij persoonlijk iets onbegrijpelijks en het zal er waarschijnlijk ook nooit bij mij ingaan. En wanneer ik de woorden “Engelse variant” hoor dan kan ik niets anders doen dan lachen en huilen tegelijk.

Lachen omdat je wist dat zoiets idioots eraan zat te komen maar huilen omdat je heel veel mensen ziet die denken dat het echt is. Je landgenoten, de mensen die je lief hebt. Ze vallen er voor en je kunt er niets aan doen. Je wordt kwaad omdat ze onderdeel van het probleem zijn. Van de andere kant moet je daar dan weer voor waken want je speelt de overheid in de kaart.

Corona is, zoals het gebracht wordt, is fake.

Mijn allergrootste wens is om de collectieve bewustwording mee te maken. Het moment dat het overgrote gedeelte van Nederland het eindelijk ziet en in opstand komt. Met vlaggen en vaandels richting de dictators in Den Haag.

Ja, ik zal er maar bij vermelden…vreedzaam alsjeblieft. Want ik ben principieel tegen geweld. Ik ben een schatje wat dat betreft.

Maar principieel tegen geweld zijn betekent niet dat je idioot en hypocriet moet redeneren. Ik bedoel: Je 10x laten slaan voor eens goed terug te meppen noem ik dom en niet “tegen geweld” zijn. De persoon die afgelopen week een politieman in de houtgreep hield is een goed voorbeeld. Is dat goed? Keur ik dat goed? Nee. Snap ik het? JA! Mensen worden tot waanzin gedreven. En de politie, alken ik echt veel goede politiemensen, gedragen zich als beesten. Niet als professionelen. We hebben de beelden en die zetten we  morgen allemaal op een rijtje hier.

Als iemand mij hier nu neer zou zetten als iemand die door deze teksten “oproept tot geweld” dan is dat de bovenste plank van hypocrisie.

Heeft Mark Rutte enig idee hoeveel mensen in Nederland hem het liefst bont en blauw zouden slaan, samen met zijn collega´s? Hugo de Jonge als goede tweede? Volgens mij zien ze het echt niet. Maar als het gebeurt zullen miljoenen mensen van binnen stiekem lachen. Zo treurig is het in Nederland. En dat is niet de schuld van de mensen die dan stiekem lachen. Maar van zij die in elkaar geslagen zijn. Zij hebben levens verwoest.

En nu beginnen ze over een avondklok. Zijn we helemaal gek geworden? 

Nee, ik wil die ellende van geweld niet. Maar een avondklok is wel het allerfoutste wat de schurken in Den Haag kunnen doen. En er komt een hoogtepunt dat het gaat gebeuren als legale manieren niet meer helpen en worden genegeerd.

Tenzij het grootste gedeelte in Nederland het doorziet. Dan is het heel makkelijk en hoeven we niet bang te zijn voor geweld. Dan staan we op uit ons bed en gaan we lekker allemaal ons leven oppakken en hebben we volledig lak aan de regels en het kliekje dat nog wel denkt dat dit echt is.

Wat hadden we dit goed kunnen handlen zónder regering, zeg. Oprutte uit ons leven! Dan was er niets aan de hand geweest.

En zij die nog bang zijn… Die kliek… Even allemaal pas op de plaats maken zodat de verstandige mensen dit op kunnen lossen en dan gaan we later weer kibbelen over meningen en mogen jullie weer meepraten. Mits u het socialisme omarmt en helemaal achter de geweldige Great Reset staat moet u hier echt even afstand nemen en gewoon in de bubble blijven waar je altijd al in zat. Want wij komen op voor jou zodat je in die bubble kunt blijven leven.

Dit zijn geen meningen. Dit gaat over feiten en over het voortbestaan van ons land. En feit is dat we allemaal keihard genaaid worden. Ook jullie. Dus even mondjes dicht, oh coron-areligieuzen… we doen het ook voor jullie. We houden van ons land en willen het beste.

Was de media er niet geweest dan was deze crisis er ook niet geweest en had u uw snackbar nog gehad. Of uw vrouw die zelfmoord heeft gepleegd zou er nu nog zijn geweest. U had uw been nog gehad. De echtscheiding was niet nodig geweest. De Prozac die u nu slikt had niet gehoeven en opa had nog wat langer door kunnen leven in plaats van te sterven uit eenzaamheid.

Uw vader was wellicht niet overleden aan kanker omdat men er op tijd bij geweest was en niet in de corona-obsessie was meegegaan. Uw droom als MKB´er zou niet in duigen gevallen zijn. We hadden een lager algemeen sterftecijfer gehad en had iedereen zijn leven nog gehad zoals het was. Dat is je nu afgepakt. En ze zijn nog lang niet klaar met je.

Terug dus over dat geweld… Bovenstaande voorbeelden zijn echt. En ze zijn ons aangedaan. We hebben er niet om gevraagd en ze zijn ons niet “overkomen”.

Dus overheid: Kap hier mee! Je komt misschien in de problemen met jullie Europese vriendjes maar die problemen vallen in het niets als een bevolking jou haat en eens écht voor jou komt. Jullie drijven ons tot waanzin!

Vergeet ze NOOIT! De hoofdverantwoordelijken voor al deze ellende:

 

Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *