Regeringscrisis in meerdere landen feitelijk geen crisis, maar machtsvacuüm voor totalitaire macht : Martin Vrijland


fotobron: youtube.com

In Nederland stapte het kabinet Rutte op, terwijl in Rusland het kabinet van Medvedev opstapte, Angela Merkel in Duitsland er de brui aan gaf en ook in Italië de Renzi partij uit de coalitie stapte (zie hier). Zoals al uitgelegd in mijn artikel van gister betekent dat maar 1 ding: de zittende leider krijgt vrijwel alleenheerschappij.

Een opmerkelijke tekst in de new York Times viel daarbij op na het aftreden van Merkel: “In zekere zin komt er een einde aan een tijdperk”, zei Herfried Münkler, politicoloog aan de Humboldt-universiteit in Berlijn.

En dat is precies wat er gaande is. We zitten in de fase van de ‘great reset’ richting een technocratisch wereldbestuur en dat betekent dat de massa alvast moet wennen aan het einde van de schijndemocratie waar men tot noch toe in mocht geloven via valse verkiezingen en de illusie van keuze.

We gaan dus naar een technocratisch wereldbestuur, maar niet voordat er eerst nog een beetje chaos ontstaat. Die chaos zal beginnen in de Verenigde Staten, waar vermoedelijk het leger de macht zal grijpen wegens de vermeende verkiezingsfraude, de false flag bestorming van het Capitool en door Trump ge-declassificeerde FBI files, waaruit dit alles zal blijken en waaruit mogelijk ook de fraude van de familie Biden en vele anderen naar boven komt.

Hoewel de Q beweging en vele alternatieve media Trump hebben afgeschilderd als de grote verlosser en de opruimer van de deepstate, zal dit echter een periode van chaos inluiden, want de Democraten en hun media zullen dit nooit accepteren en dus is 20 januari waarschijnlijk het startschot voor een burgeroorlog. En als u het mij vraagt is die burgeroorlog gepland; vandaar dat ik die dan ook al sinds juni 2020 voorspelde.

Dat geeft de (voornamelijk christelijke) Trump aanhang dan wellicht de valse hoop op het opruimen van de “deepstate” en zij (en de Q aanhang) zien het aftreden van de regeringen in de genoemde landen (Nederland, Duistland, Italië en Rusland) dan ook als een teken dat die politici eieren voor hun geld kiezen. Niets is echter minder waar: Dat aftreden zorgt slechts voor meer macht bij de zittende leiders, omdat het land toch (richting de vaccinatie afgrond) voort gemanaged moet worden en omdat er een nog veel grotere machtsverschuiving voorbereid wordt.

De machtsgreep van Trump in de VS, zal leiden tot een splitsing in het leger, waarbij sommige fracties Trump zullen steunen en anderen de Democraten. Dat geeft dus totale chaos, burgeroorlog en bovenal het ineenstorten van de dollar. Ook de logistiek zal ineens storten en dus krijg je voedseltekorten en stijgende winkelprijzen. Die prijsstijging is sowieso al een logisch effect van het feit dat in 2020 in de VS, 21% van alle dollars ooit is bijgedrukt. Dat zorgt dus voor geldontwaarding en levert de voedingsbodem voor de geplande financiële reset.

Deze chaos zal zijn effect hebben op Europa en Rusland en daarom zie je in de landen met grote economieën feitelijk een machtsoverdracht naar een (meer)dictatoriaal systeem (gemaskeerd als aftreden). Mogelijk schept het kielzog-effect van de val van de dollar het probleem voor Europa waarop de Turkse president Erdogan toe kan slaan en Griekenland en Frankrijk in kan nemen. De oude Ottomaanse partners Italië en Duitsland zullen dan waarschijnlijk niet dwarsliggen en ook Nederland zal waarschijnlijk gewoon lekker meewerken (toevallig de landen waar de regeringen “vallen”).

In Amerika gaan we dan (als u het mij vraagt) een interventie van buitenaf meemaken. Die interventie zal waarschijnlijk vanuit Israël komen. Dan moet u denken aan hoogstaande technologische middelen om de twee fractie op hun knieën te dwingen, waarna er een door Israël ingestelde interim regering komt onder leiding van Jared Kushner (de schoonzoon van Trump en man van Ivanka Trump). Dat is althans mijn vermoeden.

Dit alles voldoet nog steeds aan het master-script dat ik in mijn boek beschrijf. Het is essentieel om kennis te nemen van dat master-script en te ontdekken waarom ik niet alleen de huidige (nep)pandemie kon voorspellen, maar ook burgeroorlog in de VS, de val van de dollar en de Turkse inname van Europa voorzag. Dan staat er ook nog een wereldoorlog om Jeruzalem op de rol.

Als u dat master-script doorziet en de essentie van onze valse realiteit begrijpt, ontdekt u tevens waar de oplossing ligt. Tenslotte moeten we in oplossingen denken. Bestel daarom dat boek.

uw boek

bron linkvermeldingen: ad.nl, nytimes.com

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *