geef coronavaccin Pfizer niet aan ouderen


Chinese gezondheidsexperts hebben Noorwegen en andere landen opgeroepen om coronavaccins die worden gemaakt door bedrijven als Pfizer niet langer toe te dienen, vooral niet aan ouderen. De krant Global Times schrijft dat de sterfgevallen in Noorwegen volgens de experts goed moeten worden onderzocht om te achterhalen of de overlijdens zijn veroorzaakt door vaccins of onderliggende ziektes.

Yang Zhanqiu, een viroloog van de Wuhan-universiteit, zei vrijdag tegen de krant: “Mocht blijken dat de sterfgevallen zijn veroorzaakt door de vaccins, dan zijn Pfizer-vaccins en andere mRNA-vaccins niet zo effectief als verwacht.”

Een immunoloog uit Peking die anoniem wilde blijven, zei dat de wereld het gebruik van het coronavaccin van Pfizer moet opschorten, ‘aanzien niet bewezen is dat deze nieuwe technologie veilig is bij grootschalig gebruik of infectieziekten voorkomt’. “Oudere mensen, met name 80-plussers, zouden het coronavaccin niet moeten krijgen,” zei hij.

De Chinese gezondheidsdeskundigen zeiden verder dat ouderen en zwakkeren medicijnen moeten nemen om hun immuunsysteem te versterken.

Alarm geslagen

Noorwegen waarschuwt voor de vaccinatierisico’s voor patiënten die ouder dan 80 zijn. “Voor de zwaksten kunnen zelfs relatief milde bijwerkingen van het vaccin ernstige gevolgen hebben,” liet het Noorse RIVM weten. Mensen die nog maar kort hebben te leven, hebben mogelijk helemaal geen baat bij het vaccin, aldus het instituut.

In Noorwegen zijn slechts zo’n 33.000 mensen gevaccineerd, waaronder ouderen, maar de autoriteiten vinden het nu al ‘te risicovol’ om terminaal zieken en 80-plussers in te enten. Functionarissen hebben alarm geslagen vanwege het hoge aantal doden. Er zijn in het land 23 mensen overleden kort nadat zij hun eerste dosis van het vaccin hadden gekregen. Het Noorse geneesmiddelenagentschap heeft 13 overlijdens gelinkt aan bijwerkingen van het vaccin.

[Zero Hedge]

4.8
24
stemmen

Beoordeel dit artikel

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *