Microsoft – Big Tech – Rockefeller coalitie ontwikkelt wereldwijd verplicht Covid paspoort – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————-

Mensen zonder vaccinpaspoort dreigen compleet van samenleving te worden uitgesloten

—————————————————————————————————————————————-

De oprichting van het gevreesde systeem van ‘Het Beest’ is in 2021 in een nog hogere versnelling gezet. Een coalitie van Big Tech bedrijven, waaronder Microsoft, werkt aan een door de Rockefellers gefinancierd wereldwijd Covid paspoort, dat voor iedereen die wil reizen, werken, leren en van medische en maatschappelijke voorzieningen gebruik wil maken, verplicht zal worden gesteld.

De groep noemt zichzelf het Vaccination Credential Initiative (VCI), en omvat naast Microsoft, Oracle en Salesforce ook de Amerikaanse zorgverlener Mayo Clinic. Het idee is inmiddels bekend: iedereen die zich tegen Covid-19 laat vaccineren krijgt een QR code op zijn smartphone. Degenen die geen mobieltje hebben, zullen een papieren versie krijgen.

Volgens Paul Meyer, CEO van het door de Rockefeller Foundation gefinancierde The Commons Project dat eveneens betrokken is bij het initiatief, zal het vaccinpaspoort ‘mensen in staat stellen om veilig terug te keren naar reizen, werk, school en het leven, terwijl hun privacy data worden beschermd.’

Rockefeller Foundation: ‘Oorlogsinspanning’ nodig om iedereen te vaccineren

De coalitie werkt samen met diverse regeringen bij het opstellen van standaarden om mensen te verplichten zich te laten testen en/of vaccineren als zij weer deel willen nemen aan de samenleving. ‘Individuen zullen voor een terugkeer naar een normaal leven voor veel aspecten hun bewijs van vaccinaties moeten laten zien,’ vervolgde Meyer.

De Rockefeller Foundation vindt dat ‘dit massale programma als een oorlogsinspanning’ moet worden behandeld. Big Tech, NGO’s en alle soorten overheden zouden de handen ineen moeten slaan om zo snel mogelijk de hele wereldbevolking verplicht te testen en te vaccineren. Hiervoor zouden de vele honderden bestaande initiatieven voor de invoering van een vaccinatiecertificaat of -paspoort moeten worden samengevoegd.

Volgens Ken Mayer, CEO Safe Health, zal een Covid-paspoort ervoor zorgen dat er binnenkort weer concerten en evenementen mogen worden georganiseerd. De IATA, de overkoepelende luchttransportorganisatie, verwacht dat Covid-reispassen al in de eerste maanden van 2021 worden ingevoerd.

Mensen zonder paspoort dreigen compleet van samenleving te worden uitgesloten

Burger- en mensenrechtenorganisaties maken al enige tijd groot bezwaar tegen de invoering van Covid paspoorten, omdat er zo een tweedeling in de maatschappij ontstaat, en mensen zeer zwaar gestraft worden als ze zich niet willen laten vaccineren. Het Britse Privacy International waarschuwt daarnaast dat een Covid paspoort de opmaat kan zijn voor een wereldwijd ID-bewijs. ‘Zodra het in veel landen op meerdere terreinen meerdere functies (zoals toegang tot diensten) heeft, dan komen we dicht bij een wereldwijd identiteitsdocument dat je nodig hebt om je leven te leiden.’

Sam Grant, campagnemanager van de burgerrechtenbeweging Liberty, zegt dat ‘deze systemen ertoe kunnen leiden dat mensen die geen (vaccin)immuniteit hebben worden uitgesloten van essentiële publieke diensten, werk of woningen. De kwetsbaarsten onder ons zullen zo het hardste worden getroffen. Dit heeft verregaande implicaties, want iedere vorm van een immuniteitspaspoort kan de weg vrijmaken voor een volledig ID-systeem, wat herhaaldelijk is afgewezen omdat het onverenigbaar is met een (mensen)rechten respecterende samenleving.’

Hoofd EU Gegevensbescherming noemt het een ‘alarmerend’ en ‘walgelijk’ idee

Wojchiech Wiewiórowski, EU hoofd Gegevensbescherming, noemt het idee van een immuniteitspaspoort dan ook ‘extreem’, ‘alarmerend’ en ‘walgelijk’. De Poolse jurist staat met zijn standpunt vermoedelijk vrijwel alleen in Brussel, onder meer omdat zijn thuisland wordt gezien als een ‘bedreiging’ voor de vrijheid, democratie en rechtsorde in de EU.

De CEO van de World Travel and Tourism Council (WTTC) kenschetst de paspoorten ‘discriminerend’. ‘We zouden nooit een vaccinatie moeten verplichten om te kunnen reizen of een baan te krijgen.’ Hij uitte daarom forse kritiek op het Australische Qantas, dat heeft aangegeven dat ongevaccineerden straks niet meer in het vliegtuig worden toegelaten.

In ons tweede artikel van vandaag, ‘Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU‘ kunt u lezen dat een verplicht Covid vaccin/reisdocument bovenaan de agenda staat in Brussel, en al op 21 januari op een virtuele top met de 27 regeringsleiders zal worden besproken.

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU
13-01: Groot Brittannië voert met onmiddellijk ingang test met vaccinpaspoort uit
10-01: Paus Franciscus herhaalt eis dat iedereen een Covid vaccin moet nemen
09-01 Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

25-12: 59% Fransen weigert Covid vaccin en wordt gestraft met uitsluiting openbaar vervoer
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
14-12: ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma: een met een scherp gepunt instrument ingebracht teken dat gehoorzaamheid afdwingt aan een wereldrijk dat door een christelijke religieuze autoriteit (‘de Kerk’) zal worden ondersteund)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor 
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *