Topman publieke omroep VS ontslagen na aankondiging heropvoedingskampen voor kinderen Trump aanhangers – Xandernieuws


‘Zelf als Biden wint, gaan we achter
alle Republikeinse kiezers aan, en zal Homeland Security hun kinderen
afpakken.’ (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Zijn die kampen over 5 jaar overal realiteit, of wordt uw medemens alsnog wakker?

—————————————————————————————————————————————-

Michael Beller, topman bij PBS (Public Broadcasting System), het grootste non-commerciële televisienetwerk in de VS, is ontslagen nadat hij voor de verborgen camera van de onderzoeksjournalisten van Project Veritas aankondigde dat kinderen van Trump aanhangers gedwongen in heropvoedingskampen zullen worden gestopt. Bellers uitspraken geven aan hoe ‘vreedzaam’ en ‘tolerant’ Democratisch links Amerika in werkelijkheid is. Conservatieve Amerikanen, ongeveer de helft van de bevolking, lijken zich de komende jaren te moeten opmaken voor keiharde vervolgingen.

‘Er is geen plek voor hatelijke retoriek bij PBS,’ beargumenteerde de organisatie het ontslag van principal counsel Michael Beller. ‘De meningen van deze persoon weerspiegelen op geen enkele manier onze waarden of opinies. Wij veroordelen geweld ten zeerste, en zullen doorgaan met wat wij al 50 jaar doen, namelijk ons nationale platform en lokale stations gebruiken om gemeenschappen te versterken en mensen bij elkaar te brengen.’

Project Veritas publiceerde deze week een nieuwe undercover video, waarop Beller gewelddadige aanvallen op het Witte Huis verdedigde, pleitte voor gedwongen heropvoedingskampen voor kinderen van Trump aanhangers, en zich verheugd toonde over de Covid-19 doden in de Republikeinse staten.

Heropvoedingskampen om kinderen te ‘verlichten’ met linkse ideologieën

‘Trump is bijna Hitler,’ zei Beller. Op de vraag wat de Democraten zouden gaan doen als ze op 3 november niet zouden winnen, antwoordde hij: ‘Dan gaan we Molotovcocktails naar het Witte Huis gooien.’ Voor de tientallen ‘vreselijk intolerante’ en ‘zo ontzettend domme’ miljoenen Trump aanhangers had hij wel een Endlösung in gedachten: ‘heropvoedingskampen’ waar hun kinderen met de linkse ideologieën zouden moeten worden ‘verlicht’.

‘En wat super is dat Covid-19 in alle rode (Republikeinse) staten sterk stijgt.’ Op de vraag waarom hij dat vond, antwoordde hij: ‘Omdat die mensen of niet naar buiten gaan om op Trump te stemmen, of veel van hen ziek zijn en sterven.’ Ook zei hij dat de PBS de vele schandalen rond de Bidens simpelweg negeert. (1)

Eén blik op de historie leert dat dit vrijwel overal en altijd gebeurt als (extreem)links de macht grijpt in een land, waar nu ook de VS aan ten prooi is gevallen. Ze voelen zichzelf zo moreel verheven, dat ze iedereen die het openlijk niet met hen eens is en hun Utopische heilstaat in de weg staat, als minderwaardige (on)mensen beschouwen, die met de hardst mogelijke methoden mogen worden aangepakt.

Zijn die kampen over 5 jaar overal realiteit, of wordt uw medemens alsnog wakker?

We schreven gisteren opnieuw dat de jaren ’30 en ’40 op herhaling gaan. Ziet u het nog steeds niet? Als alle plannen van het linksliberale establishment worden uitgevoerd, zult u dit over circa 5 jaar wel moeten inzien, bijvoorbeeld omdat die concentratiekampen realiteit zijn geworden, ook in Europa.

Nog een paar keer flink angstzaaien met Covid mutaties, een nieuw virus, of de zoveelste uit de duim gezogen antropogene klimaatnoodtoestand, en uw doodsbang gemaakte buren, vrienden, familie of collega’s staan straks te applaudiseren als vaccin’weigeraars’ en andere systeemcritici worden gearresteerd, weggevoerd en opgesloten. Alles zal geoorloofd worden geacht om hen maar weer een ‘veilig’ en ‘normaal’ gevoel te geven.

Of worden uw medemensen alsnog wakker? Stoppen ze alsnog met het kritiekloos slikken van alle propaganda van de mainstream media en kartelpolitici? Ruilen ze eindelijk hun urenlange banale vermaak op TV en Facebook e.d.. in voor enige echte studie en onafhankelijke kennis van de wetenschap, samenleving en geschiedenis? Krijgen ze op het laatste nippertje toch nog een hart voor de toekomst van de vrijheid en democratie, en daarmee ook de mensheid? Hoe de komende 10 jaar eruit gaan zien zou daar wel eens voor een groot deel van af kunnen hangen.

Xander

(1) Natural News
(2) Project Veritas (YouTube)

Zie ook o.a.:

13-01: ‘President-elect Biden suggereert dat hij pro-Trump bijeenkomsten tot terrorisme gaat verklaren’
09-01: Tech-media giganten openen frontale aanval op Trump en al zijn medestanders
08-01: Topadvocaat heeft getuigenverklaring dat Italiaans defensiebedrijf spil vormt in gestolen verkiezingen VS
07-01: ‘Congres wil Trump afzetten voordat hij kan terugslaan’
07-01: Trump geeft verzet tegen coup op; ‘VS vanaf 20 januari bezette oorlogszone’
07-01: Werd bestorming Capitol met hulp van politie uitgevoerd door vermomde Antifa militanten?
06-01: ‘Bestorming Capitol door Trump aanhangers begin van volksopstand?’
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
09-02: Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *