Executive order van 12 november 2020: Op 11 januari gaat Trump beslag leggen op Chinese assets binnen VS : Martin Vrijland


fotobron: blogspot.com

Allereerst wil ik u erop wijzen dat Donald Trump onderdeel van het verdeel en heers spel is. Zoals ik al enkele jaren uitleg (en blijf herhalen) is Trump gelanceerd om kritisch denken te associëren met het merk ‘rechts’, ‘complotdenken’ (lees ‘waarheid vermengd met dwaalsporen verkocht door de gecontroleerde alternatieve media’) en met alles wat de wereldwijde ‘great reset’ agenda representeert.

Door Donald Trump op te blazen met een schandaal dat nooit iemand meer zal vergeten (911 proporties), blaas je dat merk op en reken je in één klap af met criticasters en kun je ze opsluiten en heropvoeden. Trump en alles wat heel slim aan hem gelieerd is via gecontroleerde alternatieve media zal in de nabije toekomst tot terreurbeweging verklaard worden.

De false flag Capitool bestorming van afgelopen 6 januari was daar het begin van, maar mijn verwachting is dat er nog een veel grotere false flag komt. Dat zou kunnen bestaan uit het nuken van het Pentagon en/of het Capitool (zie toelichting dit artikel) en misschien volgen er wel meer aanslagen. Die aanslagen zullen dan op Donald Trump geschoven worden, maar heimelijk zijn uitgevoerd door de Echte Deepstate (waar Trump zelf onderdeel vanuit maakt, maar waarbinnen hij gewoon zijn rol in vervult).

Het is echt belangrijk om nu echt te gaan doorzien dat zowel links als rechts het krachtveld van verdeel en heers leveren en dat beide merken zorgvuldig zijn opgebouwd via media- en alternatieve-media-propaganda.

Dat morgen 11 januari een belangrijke datum is, blijkt uit de executive order van de hand van Donald Trump, gedateerd 12 november 2020. In het spel waarbinnen het beeld is gecreëerd dat de Democraten (en met name de Biden familie) pionnen van de Chinese Communistische Partij (CCP) zijn, geeft dit Donald Trump feitelijk het volmacht om Joe Biden buitenspel te zetten.

Het is de informatie als in onderstaande video die dat beeld hebben helpen creëren. Als u het mij vraagt is ook het kamp Joe Biden bewust in die status gepositioneerd, want dat moet bijdragen aan het grote conflict dat men al die tijd al op de agenda van het master-script had staan (zie mijn boek voor het master-script). Ordo ab Chao: verdeel en heers. Vandaar dat ik al heel lang concreet een burgeroorlog in de VS voorspel. Zowel Biden als Trump spelen hun rol en die rol moest bewust voor hele grote tegenstellingen leiden. Het is allemaal Hollywood style in scene gezet, inclusief de Biden – CCP relatie. (Lees verder onder de video)

Trump zal dus waarschijnlijk aankondigen dat de Biden familie volledig onder controle van de CCP staat en zal dus vermoedelijk onderstaande executive order van 12 november 2020 gebruiken (lees en lees daaronder verder):

Dit zal waarschijnlijk dan de start inluiden van de door de (gecontroleerde) alternatieve media zo lang verwachte ‘draining of the swamp’ of te wel het opruimen van de ‘pedo-deepstate’. Die alternatieve media hebben echter geholpen dat merk rechts en het geloof in Trump te propageren. Trump gaat het riool helemaal niet leegpompen; hij moet alleen de schijn wekken dat hij dat gaat doen. Trump trekt de kritische denkers mee het riool in via de valse hoop op het opruimen van de deepstate. Donald Trump is de deepstate: de Echte Deepstate die dit spel van dualisme speelt en die een burgeroorlog moet helpen ontvlammen.

Hoewel Trump ogenschijnlijk een begin zal maken met het opruimen van die “pedo-deepstate” en Chinese assets, vervult hij slechts zijn geloofwaardige acteerrol, waarbij de Democraten een false flag aanslag in zijn schoenen zullen schuiven. De Democraten “moeten wel zoiets doen als enige uitweg” (lees: onderdeel van het script) om Trump in zijn laatste stuiptrekkingen te stoppen. Daarna krijg je een all out burgeroorlog en u mag raden welke orde er na die geplande chaos zal worden geïnstalleerd. Iets met ‘totalitair’ wellicht? Iets met totale controle en geen ruimte meer voor kritiek misschien? Iets met het opsluiten van alles en iedereen dat heel geraffineerd via het merk Trump gekoppeld is aan ‘complotdenken’ en dus heropvoedingskampen?

We zijn getuige van een heel geraffineerd spel van valse hoop en een opgebouwd spanningsveld tussen links versus rechts. Als je twee op spanning gezette polen hebt, krijg je een gelijkstroom. Hoe groter de tegenstellingen, hoe hoger de spanning. Men wil orde uit chaos scheppen en dat is een oud spel dat nog ouder is dan de weg naar Rome.

‘Trump speelt de harp terwijl Rome brandt, net als keizer Nero’ zo luidde de titel van mijn profetische artikel van 4 juni 2020. Buckle up Dorothy cause Rome is gonna burn!

Bron linkvermeldingen: whitehouse.gov

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *