Trump zal zich tot bittere einde verzetten tegen coup’ – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————-

Volgens Mike ‘Natural News’ Adams nog 4 opties over: 1. Vrijgave documenten over link Biden/China en ‘pedo’ Congresleden – 2. Insurrection Act (/ staat-van-beleg) – 3. Volksopstand – 4. Goddelijk ingrijpen

—————————————————————————————————————————————-

President Trump zal zich volgens waarnemers tot het bittere einde blijven verzetten tegen de coup tegen zijn presidentschap en regering. Of hij daar nog genoeg medestanders voor heeft zal morgen blijken, als vicepresident Pence moet besluiten of hij als voorzitter van de gezamenlijke vergadering van de Senaat en het Huis van Afgevaardigden de enveloppen met stemmen van het Electoral College laat openen. De algemene teneur van pro-Trump commentatoren is dat Pence daar geen blokkade voor zal opwerpen, en Joe Biden – ondanks de aangetoonde massale verkiezingsfraude – als president zal worden uitgeroepen. Echt of niet, een foto van het Witte Huis waarboven de vlag van de Revolutie van 1776 wappert kan erop duiden dat Trump dan naar zijn laatste wapen grijpt, en een Executive Order (E.O.) uit 2018, waar we in het najaar van 2020 over schreven, activeert.

Op 4 januari zou ’s avonds enige tijd de vlag van de Revolutie van 1776 bovenop het Witte Huis hebben gewapperd. ‘De tijd is gekomen, de storm komt over ons allemaal heen,’ schreef de conservatieve Radio presentator Hal Turner bij deze foto, waarvan de authenticiteit niet kan worden bevestigd. ‘Sta op, Amerika. Sta op tegen de frauduleuze verkiezingen. Sta op tegen de communistische rebellie en hun Bolsjewistische volgelingen in de Deep State. Sta op tegen de omgekochte officials, die ons allemaal verraden om er zelf beter van te worden. Sta op, Amerika, en verdedig de Republiek. Pak de wapens op!’ (1)

Er worden zo’n 3 miljoen deelnemers verwacht aan een pro-Trump rally in Washington. Net als het afgelopen jaar in het hele land is gebeurd zouden ook nu bussen vol Antifa anarchisten worden aangerukt om zoveel mogelijk geweld te plegen. Dat de bussen bij eerdere acties door de politie werden begeleid is volgens Turner bewijs dat de extreemlinkse terreurgroep door delen van de overheid wordt beschermd en ingezet. (2)

Trump kan via 12e amendement president blijven

Adviseur van het minister van Justitie John Lott heeft gerapporteerd dat Joe Biden tenminste 368.000 stemmen teveel gekregen bij de verkiezingen, waardoor hij alsnog belangrijke swing states zoals Georgia en Pennsylvania kon ‘winnen’. Lott schrijft in zijn verslag dat is aangetoond dat er met de stembiljetten diverse vormen van fraude zijn gepleegd, en dat het werkelijke aantal ongeldige stemmen waarschijnlijk nog veel hoger ligt. (3)

Trump kan hiermee de uitslagen in de betwiste staten annuleren, waardoor noch hij, noch Biden een meerderheid van 270 kiesmannen behaalt. Vervolgens kan hij een beroep doen op het 12e Amendement, waarmee het Congres de nieuwe president moet kiezen. Dat gaat volgens het principe 1 staat = 1 stem. Aangezien 30 staten door Republikeinen worden gecontroleerd, en maar zo’n 20 door Democraten, zal Trump dan waarschijnlijk president blijven. (4)

Executive Order kan in uiterste geval burgeroorlog in gang zetten

Twee jaar geleden ondertekende Trump een speciale E.O. om buitenlandse inmenging in de Amerikaanse verkiezingen snel te kunnen aanpakken, en de bezittingen en activa van alle bedrijven en personen die hier aan hebben meegewerkt in beslag te kunnen nemen. John Ratcliffe, de Directeur van de Nationale Inlichtingendiensten (DNI) in de VS, heeft in december bevestigd dat de Amerikaanse verkiezingen werden beïnvloed door buitenlandse machten, in ieder geval door China en Iran.

De president kan deze E.O. inroepen om vanwege deze ‘cyber aanval op Amerika’ de nationale noodtoestand te verklaren en/of de verkiezingsuitslag te annuleren. Alle voormalige Amerikaanse ministers van Defensie hebben de president dringend opgeroepen niet het leger in te zetten om de verkiezingsuitslag te corrigeren.

Aangezien de CIA en FBI achter het Biden-Harris (= Clinton/Obama) kamp staan, maar het Pentagon achter Trump, lijkt dit namelijk een recept te zijn voor een nieuwe burgeroorlog – tenzij de focus wordt gelegd op inmenging door China en/of Iran. Dat zou echter betekenen dat de VS op korte termijn een oorlog tegen deze landen zou kunnen beginnen.

Als Trump het enorme risico op een Derde Wereldoorlog niet wil nemen en alsnog besluit om zich bij deze feitelijke ‘Great Reset’ / VN Agenda 21/30 staatsgreep neer te leggen, dan zouden miljoenen conservatieve Amerikanen wel eens de wapens kunnen oppakken en een nieuwe Revolutie beginnen.

‘Nog 4 opties over’

Ook Mike ‘Natural News’ Adams verwacht dat Trump morgen door het Congres en zijn vicepresident verraden wordt. Volgens hem blijven er daarom nog maar 4 opties open:

1. Trumps advocaten geven documenten vrij waaruit blijkt dat Biden actief in dienst is van de Chinese Communistische Partij. Ook zouden de bestanden van Jeffrey Epstein kunnen worden gepubliceerd. Daaruit zou blijken dat een groot aantal Congresleden werden en worden gechanteerd met opnames van seks met minderjarigen (de ‘pedo tapes’).

2. Trump activeert de Insurrection Act of een andere vorm van de staat-van-beleg, en verklaart de al eerder genoemde ‘cyber aanval’ op de Amerikaanse verkiezingen tot een oorlogshandeling.

3. Het volk pakt de wapens op en komt in opstand. In het hele land verrichten burgergroepen arrestaties van iedereen die aan de staatsgreep tegen Trump heeft meegewerkt, inclusief gouverneurs, ministers, parlementariërs en rechters.

4. Goddelijke interventie. ‘Maar nu Amerika wegzinkt in een poel van abortussen, transgenderisme en demonisme, is het nauwelijks denkbaar dat God deze natie genade verleent.’ (5)

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) Natural News
(4) Hal Turner
(5) Natural News

Zie ook o.a.:

17-12: ‘Directeur Nationale Inlichtingendiensten VS bevestigt buitenlandse inmenging verkiezingen’
12-12: Leider Republikeinen Texas suggereert afscheiding van VS na afwijzen rechtszaak over stembusfraude
09-12: Negen Amerikaanse staten klagen vier ‘swing states’ aan vanwege stembusfraude
07-12: County VS test Dominion stemcomputer: ‘Biden kreeg voorgeprogrammeerde voorsprong van 26%’
06-12: Pentagon weigert Joe Bidens transitieteam te ontvangen’
01-12: Gewezen Amerikaanse 3-sterrengeneraal roept Trump op tot staat-van-beleg en arrestatie coupplegers
23-11: Update couppoging VS: Stemmen 28 staten met Europese hulp met software veranderd
13-11: Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump’
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties
07-11: Operation Scorecard: Zelfde software waarmee stemmen Michigan werden gestolen gebruikt in alle andere swing states
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
05-11: Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten
04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *