Nigel Farage waarschuwt voor het gevaar van China – CSTV


Het grote probleem dat China heet

Eindelijk worden er meerdere mensen wakker in Europa en zien zij ook het gevaar van China in.

In Amerika is het het grootste issue omdat wanneer men Trump kwijtraakt men een President krijgt die pro-China is. En dat is alles behalve waar het (ooit) vrije westen op zit te wachten.

Als alles gaat zoals het gaat dan is China in 2028 de grootste economie van de wereld en zal het ook de grootste wereldmacht worden. Wanneer Amerika valt dan is het bijna onmogelijk om nog te kunnen hopen ooit weer in een vrije wereld te leven. Of in ieder geval betrekkelijk veilig zoals we dat vroeger kenden.

Nigel Farage heeft succes gehjad met zijn Brexit en voelt heel goed aan wat er in de wereld speelt. Het is te hopen dat mensen echt eens goed wakker gaan worden wat betreft China, Amerika en ook de plannen van de EU. We graven ons eigen graf.

Sommige media, zoals NTD, praten steevast over het CCP-virus in plaats van over corona of covid. CCP staat voor Communistische Partij China. Het geeft wellicht weer eens stof tot nadenken over het hoe en wat van het zogenaamde coronavirus. Want het kan van alles zijn, behalve toeval…

Zie hier een kort fragment met Nigel Farage:

Source link

One thought on “Nigel Farage waarschuwt voor het gevaar van China – CSTV

  • 5 January 2021 at 04:04
    Permalink

    test

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *