IC-verpleger krijgt 8 dagen na vaccinatie toch Covid-19 – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————-

Heel ‘gewoon’: de ziekte krijgen waartegen het vaccin je juist zou beschermen

—————————————————————————————————————————————-

Uit San Diego (VS) komt het nieuws dat een IC-verpleger 8 dagen na geïnjecteerd te zijn met het Pfizer/BioNTech ‘nano’ vaccin, toch positief werd getest op Covid-19. Hoewel dat op zich niets bijzonders is – het kan 2 weken duren voordat een vaccin gaat ‘werken’ – is dit bericht een bevestiging van de uitspraken van Jaap van Dissel en het hoofd wetenschap van de WHO, die grote twijfel hebben of de vaccins – welke dat ook zijn – ook maar enige bescherming bieden tegen ‘besmetting.’

De waarschuwingen van Van Dissel en WHO topwetenschapper Swaminathan liggen in feite op één lijn met de al maanden bekende en bewezen realiteit dat de gebruikte PCR-testen 90%-95% valse positieven opleveren, en de dagelijkse besmettingscijfers in de media dus regelrechte onzin zijn. Dan laten we het eveneens aangetoonde feit dat het SARS-CoV-2 virus nog nergens ter wereld werd geïsoleerd, maar even buiten beschouwing.

Als je als RIVM directeur weet dat een test louter misbruikt wordt om de besmettingscijfers kunstmatig op te voeren, dan weet je ook dat een vaccin – of dat nu wel of niet ‘werkt’ – geen enkele impact op die besmettingscijfers zal hebben. Al neemt u bij wijze van spreken.10 Covid-vaccins, dan nog maakt u over een paar maanden net zoveel kans als nu dat u ‘positief’ wordt getest.

Heel ‘gewoon’: de ziekte krijgen waartegen het vaccin je juist zou beschermen

Zes dagen na het zich laten inenten met het Pfizer vaccin werd de 45 jarige IC-verpleger Matthew W. ziek. Hij kreeg koorts en klaagde over spierpijn en vermoeidheid, wat overigens ook bekende bijwerkingen van vaccins zijn, net als besmetting met het virus waartegen je juist beschermd zou moeten worden. De dag na kerstmis liet hij zich testen, en bleek hij – althans volgens de test – Covid-19 te hebben.

Dr. Ramers reageerde dat besmetting 8 dagen na vaccinatie volkomen normaal is. Het eerste shot met het Pfizer vaccin biedt maar voor 50% bescherming, benadrukte de arts. Je moet echt de tweede vaccinatie halen om op 95% te komen, beweerde hij. En het kan wel eens maanden gaan duren voordat we resultaat zien op de ‘besmettings’cijfers.

ALS dat al zo is, want Soumya Swaminathan, hoofd wetenschap bij de WHO, zegt dat er ‘geen bewijs is dat een van deze vaccins zal voorkomen dat mensen daadwerkelijk de infectie krijgen, en het daarom door kunnen geven.’ Ook na vaccinaties zullen mensen volgens haar mondkapjes moeten blijven dragen, en zullen er speciale regels voor reizen blijven bestaan.

Weet u nog? ‘Leven wordt pas weer normaal als vaccin er is’

Herinnert u zich nog hoe Mark Rutte vanaf het allereerste begin verklaarde dat alleen een vaccin ons uit deze ‘crisis’ kan helpen, en het leven weer kan doen terugkeren naar normaal? En hoe veel mensen het niet konden geloven toen we schreven dat het leven NOOIT meer terugkeert naar normaal, als deze mensen het beleid mogen blijven bepalen?

Inmiddels is het bijna 2021, zitten we nog steeds met lockdown maatregelen, social distancing en mondkapjes, en krijgt u nu te horen dat die maatregelen, ondanks de vaccins die nu beschikbaar zijn, inderdaad waarschijnlijk nooit meer zullen verdwijnen. En dit was van meet af aan bekend en gepland, omdat het allemaal valt onder de uitvoering van de ‘Great Reset’ van de WHO, in het kader van VN Agenda 21/2030.

Touw rond onze nek wordt komende jaren steeds strakker aangetrokken

Ja, er zal af en toe een tijdelijke verlichting van sommige maatregelen zijn, bijvoorbeeld vlak voor de verkiezingen, om u te verlokken toch weer een kruisje te zetten bij de personen die ons volkomen onnodig en met open ogen in deze crisis hebben gestort. Maar daarna komt er weer een nieuw virus of een andere mutatie, wat aangegrepen zal worden voor lockdown nummer 3, 4, enzovoorts. De komende jaren wordt het touw om onze nek iedere keer nog strakker aangetrokken, nadat het eventjes losser werd gemaakt om ons te laten ademhalen en ‘gedwee en tevree’ te houden.

Wanneer gaat het volk eens nadenken? Wanneer gaan de mensen zich eens al die valse beloften en tegenstrijdige uitspraken herinneren? Wanneer voordat uw familie en vrienden gaan inzien dat er een nauwgezet plan achter de stapsgewijze vernietiging van hun samenleving en vrijheid steekt?

Xander

Zie ook o.a.:

29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
28-12: De opvolger van Covid-19 is al aangekondigd: de SPARS pandemie van 2025 tot 2028

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *