Een financiële herstart of financieel verval?


De wereldeconomie staat aan de vooravond van grote en mogelijk onomkeerbare veranderingen. De economische schade die wordt geleden door de overheidsmaatregelen om COVID-19 terug te dringen is enorm. Het kan eindigen in een mondiale schuldencrisis die zijn weerga niet kent. Kan onze complexe samenleving dat wel aan? Is er sprake van een vooropgezet plan? Van domheid? Of overspelen overheden op dit moment hun hand? Wordt het een ‘Grote Herstart’ of een ‘Groot Verval’? Deze publicatie verscheen eerder in het tijdschrift Gezond Verstand.

Lees verder op Trendlines Insider

(1.170 woorden, 7% getoond)

Verder lezen?

Dit Trendlines Insider artikel is uitsluitend bestemd voor abonnees. Wilt u verder lezen? Klik dan hier om te abonneren op Trendlines Insider.

Inloggen voor abonnees


Post Views:
1.248

Gerelateerd:Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *