Enorme explosie in fabriek van op één na grootste producent van hydroxychloroquine bestanddelen – Xandernieuws


—————————————————————————————————————————————-

Gemiddelde sterftecijfer VS ondanks Covid-19 niet hoger dan normaal – ‘Grootste hoax ooit’ ook in Nederland met hulp van braaf blatende bekende systeemslaafjes overeind gehouden

—————————————————————————————————————————————-

Afgelopen zondag vond er een enorme explosie plaats in de chemische fabriek van Sci Pharmtech Inc. in de stad Taoyuan (Taiwan). De knal was zo hard, dat deze in een buitenwijk van de hoofdstad Taipei werd gehoord. Sci Pharmtech is de op één na grootste fabrikant van bestanddelen voor hydroxychloroquine, het door het Westen onderdrukte medicijn waarover het National Institutes of Health (NIH, de Amerikaanse RIVM) 15 jaar geleden schreef dat het 100% effectief is in het ‘vernietigen’ van (SARS) coronavirussen. In een NIH onderzoek werd een corona patiënt binnen 6 uur tijd met HCQ genezen (2).

Bij de explosie vielen slechts twee gewonden, waarvan één zeer ernstig. Deze man raakte voor 90% verbrand en ligt in kritieke toestand op de IC. Uit alle richtingen werd de brandweer te hulp geroepen. Er werden 28 brandweerauto’s ingezet om het vuur, dat naar vijf andere complexen was overgeslagen, te bedwingen.

Op dezelfde dag voeren vijf Chinese oorlogsbodems, waaronder een vliegdekschip, door de Straat van Taiwan naar de Zuid Chinese Zee. Het is onbekend of er een verband is met de explosie, waarvan de oorzaak nog wordt onderzocht. Het afgelopen jaar voerde China de oorlogsretoriek richting Taiwan flink op, en zette dat regelmatig kracht bij met manoeuvres van marineschepen en vliegtuigen, en een aanzienlijke troepenopbouw aan de Chinese kust tegenover het door Beijing als ‘afvallig’ beschouwde eiland.

HCQ niet gewenst, want brengt vaccinaties en ‘Great Reset’ in gevaar

Op 22 augustus 2005 publiceerde de NIH, waar Anthony Fauci sinds 1984 directeur is van de afdeling Allergieën en Infectieziekten, een studie in het eigen officiële Virology Journal, waarin letterlijk werd geconcludeerd dat ‘chloroquine een potente onderdrukker is van SARS coronavirus infecties en verspreidingen… Chloroquine heeft krachtige antivirale effecten op SARS-CoV infectie van primaat cellen. Deze onderdrukkende effecten worden waargenomen… hetzij voor, hetzij na blootstelling aan het virus, wat wijst op zowel een profylactisch als een therapeutisch voordeel.’

Terwijl het NHI al 15 jaar op basis van wetenschappelijk onderzoek weet dat het ruim 60 jaar gebruikte, door de WHO als zeer veilig bestempelde medicijn SARS coronavirussen ‘compleet vernietigt’, beweerde Fauci dit jaar ineens dat het om slechts ‘anekdotisch bewijs’ ging (2). Er werden daarna voor de vorm enkele fake onderzoeken met HCQ verricht, waarbij corona patiënten opzettelijk een veel te hoge dosis kregen en daardoor ziek werden of zelfs stierven, zodat het in de media plotseling als ‘gevaarlijk’ kon worden betiteld.

Ondanks toezeggingen dat HCQ toch gebruikt mag worden, wordt het middel door veel Westerse overheden nog steeds onderdrukt. Een goedkope, effectieve en snelle genezing en/of preventie van corona is klaarblijkelijk de grootste bedreiging voor deze pandemie-hoax, die enkel een voorwendsel lijkt te zijn om de ‘Great Reset’ van het World Economic Forum in gang te zetten, om massale vaccinaties op te dringen, en de regeringen grote macht en controle over hun burgers en bedrijven te geven.

Sterftecijfer niet hoger dan normaal

Ondanks de niet aflatende paniekzaaierij in de media is het sterftecijfer in de Verenigde Staten niet hoger dan normaal. Tot en met november zijn er 2,5 miljoen mensen gestorven, het totaal van zowel 2010, 2011 als 2012. Daarna liep het aantal sterfgevallen op naar jaarlijks 2,8 miljoen in 2017 en ook 2018, en 2,9 miljoen vorig jaar. Het ziet er op dit moment naar uit dat 2020 vergelijkbaar zal zijn met 2017 en 2018. (1)

De World Health Organization bevestigde onlangs in een bulletin dat de gemiddelde IFR (sterftepercentage onder bevestigde ziektegevallen) van Covid-19 voor mensen onder de 70 slechts 0,05% is (= de helft van een normale griep), en inclusief 70-plussers maximaal 0,23%. Dat zijn cijfers die bij een seizoensgriep horen, en in de verste verte niet bij een gevaarlijk ‘killer’ virus.

Met andere woorden: er is geen abnormale oversterfte. Er is geen pandemie, óók niet in Europa (zie de officiële EU statistieken op EuroMOMO: ondanks een oversterfte toename nog steeds een normale golfbeweging*).

* De oversterfte zou het komende jaar wel eens flink kunnen toenemen als gevolg van al die te laat ontdekte en behandelde gevallen van kanker, hartziekten en andere ernstige aandoeningen. De kans is groot dat die eveneens als ‘corona’ slachtoffers in de statistieken terecht zullen komen, wat de autoriteiten kunnen aangrijpen voor weer nieuwe lockdowns en nog strengere maatregelen.

Franse Covid-19 expert: 8 van de 10 doden onnodig

Bovendien hadden veel van de aan corona toegeschreven doden vermoedelijk voorkomen kunnen worden als HCQ was ingezet. De Franse Covid-19 expert professor Christian Perronne, één van ’s lands topmedici en voormalig vicepresident van de European Advisory Group of Experts on Immunisation, zei in september dat zelfs 80% van het aantal doden in Frankrijk voorkomen had kunnen worden als het protocol met HCQ en zink was gebruikt. (Rekent u zelf maar even uit om hoeveel Nederlanders het dan zou gaan.) Statistieken bewijzen dat alle landen die wel het HCQ protocol gebruiken percentueel veel minder zieken en doden hebben.

Perronne veegde in zijn een boek ‘Covid-19: De heilige unie van incompetentie en arrogantie – Is er een fout die zie niet gemaakt hebben?’ de vloer aan met het Franse en Europese coronabeleid, en beschuldigde de heersende elite in politiek, media en wetenschap van het gebruik van foute simulaties en ‘nietszeggende’ termen vol leugens, terwijl de enige juiste methode, het tijdig beschermen van kwetsbare ouderen tegen dit virus, juist niet of véél te laat en te weinig werd gevolgd.

‘Grootste hoax ooit’ met hulp van bekende systeemslaafjes overeind gehouden

Dr. Roger Hodkinson, oud-voorzitter van het Examination Committee of Pathology van het Royal College of Physicians of Canada in Ottawa, sinds 20 jaar CEO en medisch directeur van het biotechnologie bedrijf Western Medical Assessments, een van de producenten van Covid-19 testen, noemde het Westerse coronabeleid onlangs ‘totaal ongefundeerde hysterie’, en ‘de grootste hoax die ooit tegen het nietsvermoedende publiek werd uitgevoerd.’

Er is dus géén volksgezondheidscrisis die extreme noodmaatregelen vereist waarmee de bevolking en economie lam worden gelegd. Er is wèl een wereldwijde machtsgreep, een staatsgreep zelfs, die met behulp van een onophoudelijke desinformatie angstcampagne in de mainstream media (in Nederland met behulp van braaf blatende bekende systeemslaafjes zoals nu weer Youp van ’t Hek) aan de wereldbevolking wordt opgedrongen.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Hal Turner

Afbeelding: 旭富製藥科技股份有限公司

Zie ook o.a.:

19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
25-09: Rob Elens: Huisartsen krijgen groen licht voor behandeling corona met HCQ
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
23-08: (/ President Trump uit kritiek op FDA nadat deze toestemming voor behandeling met hydroxychloroquine intrekt – Alle statistieken bewijzen dat HCQ juist zeer effectief is)
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen (/ Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief’ is)
23-06: Huisarts Rob Elens wil ondanks verbod toch hydroxychloroquine gaan voorschrijven
07-06: Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten
29-05: Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep (/ Duitse en Amerikaanse longexperts: Influenza A in ontwikkelde wereld al jaren belangrijkste oorzaak van sterfte door longontsteking)
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
18-05: Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
12-04: Meer huisartsen schrijven hydroxychloroquinke voor, ondanks verbod door Inspectie’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.Source link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *