Hoe kan ik bijdragen aan een nieuwe wereld?


Veel mensen vragen zich af: hoe ga ik dan bijdragen aan een nieuwe wereld? En hoe moet ik nu met allerlei zaken omgaan? Ook zijn er veel mensen die zeggen: maar hoe voorkom ik dat ik een vaccin moet nemen? Wat moet ik doen als mijn werkgever me tot een test of vaccinatie verplicht? Hoe ontloop ik de “mondkapjesplicht”? Hieronder vele praktische tips hoe je jouw creatiekracht nu het beste kunt inzetten.

Al die vragen zijn heel begrijpelijk. Maak echter een verschil tussen wat NU al speelt en wat nog niet aan de orde is. De ‘Mondkapjesplicht’ is per 1 december ingegaan, maar het laten testen, de vaccins en de gevolgen van niet vaccineren zijn eigenlijk vragen over de toekomst. Dus als je je nu al bezig houdt met mogelijke zaken in de toekomst, in hoeverre geef je daar (onbewust) dan al energie aan? In hoeverre visualiseer je door je gedachten eigenlijk een tijdlijn die je niet wilt? Wat zou het opleveren als je voor jezelf een tijdlijn in gedachten houdt waarin je vrij en soeverein bent? Dat je vertrouwt op een positieve 5D wereld, een wereld van liefde in plaats van angst?

Je leeft in het NU moment en NU is er nog geen sprake van heel veel zaken. De aankomende maanden kan er zoveel gebeuren, dus waarom zou je je nu al zorgen maken om iets waarvan je helemaal niet weet dat het zover komt? Het ego wil je graag naar de toekomst en het verleden trekken en dan vooral gericht op zorgen en angsten … “Wat als …”.

Zorg dat je daar zoveel mogelijk van weg blijft, al is het heel logisch dat je er af te toe last van hebt. Maar word je dan weer snel bewust van je gedachten, besef dat jij de baas bent over je gedachten en buig deze om.

Dat neemt niet weg, dat je een heleboel kunt doen op dit moment. Laat het ‘kleine ik’-gevoel los en besef dat je zoveel kunt bijdragen. Dat betekent niet dat je een soort Ghandi of Martin Luther King moet worden. Eén druppel bevat de hele oceaan, dus met kleine dingen kan je een heleboel betekenen.

Hieronder staan een groot aantal praktische tips die je kunt toepassen voor een heleboel zaken die nu spelen. Ze zijn niet uitputtend en ongetwijfeld ken je er al velen. Volg wat met jou resoneert en waar je een goed gevoel bij hebt. Al doende merk je vanzelf wat het met je doet en wat het oplevert. Niet overal staat uitgebreide uitleg over het waarom, daar kan je zelf verder naar zoeken als je er interesse in hebt. En mogelijk weet je het al. En doe vooral verder wat voor jou goed voelt en wat jouw waarheid is.

 1. Doe ‘s morgens meteen na het wakker worden drie minuten diepe ademhalingsoefeningen. Rustig en diep inademen door je neus en uitademen door je mond. Als je uitademt, zeg in gedachten en visualiseer ook, dat je alles loslaat.
  .
 2. Eet biologisch, dat lijkt misschien duurder, maar het is voedzamer, je koopt in wat je echt nodig hebt, dus per saldo scheelt het niet zoveel. Doe dat bij een natuurwinkel, de supermarkten misleiden vaak met een stickertje biologisch, dus je weet niet wat waar is. Doe dat in ieder geval voor je voedsel. Ook kan je je aansluiten bij bijvoorbeeld een organisatie als Hofweb, waarbij je boodschappen rechtstreeks vers van het land van biologische boeren worden thuisbezorgd. Kijk eens op hun site (www.hofweb.nl) of zoek in jouw regio naar een alternatief. Het voordeel is dat je bij Ekoplaza en veel andere natuurwinkels meestal geen mondkapje hoeft te dragen.
  .
 3. Eet vegetarisch en geen dode dieren, dus geen vlees, vis, gevogelte, wild enzovoort. “All is one,” betekent dat we allen, ook dieren, onderdeel zijn van de Bron. Dieren zijn ook levende wezens, net als wij, alleen met een andere verschijningsvorm en een groepsziel. In hoeverre sluit het gevoel van eenheid aan bij het doden en opeten van andere wezens? Dood voedsel eten heeft dan ook een lage Bovis waarde, het haalt je energie, dus je trillingsfrequentie omlaag. En het gaat er nu juist om dat je in deze tijd je trillingsfrequentie hoog houdt.
  .
 4. Warm je voedsel op het gas of op een elektrische fornuis op, maar niet in de magnetron. De magnetron maakt je voedsel warm, maar het doodt alle voedingswaarden. Je eet iets waar geen energie meer in zit.
  .
 5. Haal geen kant en klare maaltijden, maar bereid je maaltijd zelf, dan stop je er energie in en wees dankbaar voor het voedsel dat je nuttigt. Er zijn ongelooflijk veel voedingssites met makkelijke, gezonde en snel te maken recepten, die wel puur en eerlijk zijn.
  .
 6. Eet geen geraffineerde suikers of zo min mogelijk.
  .
 7. Ga zoveel mogelijk wandelen en fietsen in de natuur, dus naar bos, park, strand et cetera. Doe dat een paar keer per week en gun jezelf die tijd. Als je thuis moet werken van je werkgever en je maakt gebruik van beeldbellen en/of telefoon, ga tijdens een overleg buiten wandelen. En als je in je vrije tijd wandelt of fietst, focus op de prachtige natuur, op wat je ziet, voelt, ruikt, hoort en ga niet over van alles lopen denken.
  .
 8. Doe in je vrije tijd creatieve dingen, daarmee ben je gericht op je rechterhersenhelft die verbinding heeft met je intuïtie en je hart.
  .
 9. Maak muziek of luister naar muziek die je vrolijk maakt, waar je blij van wordt en ga dansen in huis, alleen of met je gezin.
  .
 10. Kijk geen tv en lees geen kranten (De Andere Krant en Onafhankelijke Pers Nederland uitgezonderd). De TV zendt sowieso frequenties uit die effect hebben op je hersengolven en je dus beïnvloeden. Laat hem helemaal uit en gebruik het als beeldscherm voor documentaires of films. En kies films waar geen geweld, oorlog, horror of andere negatieve frequentietrillingen in voor komen. Zet de tv helemaal uit en niet op de standby-stand.
  .
 11. Mediteer dagelijks 10-20 minuten. Visualiseer de aarde die je wenst met overvloed, vrede, harmonie, liefde voor iedereen. Als je dat zelf lastig vindt, zoek op youtube naar geleide meditaties of ga naar deze website. Zet sowieso 21 december a.s. om 19.22 uur in je agenda en doe mee aan de wereldwijde massameditatie. Via deze link en deze link vind je meer informatie.
  .
 12. Neem elke dag even de tijd voor het volgende. Visualiseer een bol van wit licht in je buik en laat die langzaam uitstralen door je hele lichaam, tot je hele lichaam voorzien is van wit licht. Maak verbinding met je hart. En als je dit onder de douche doet, laat alle negatieve energie door het doucheputje wegstromen.
  .
 13. Vorm kleine groepjes met gelijkgestemden en spreek periodiek af om elkaar te treffen. Houd rekening met verklikkers, dus zorg dat je voorzorgsmaatregelen treft wat betreft auto’s, tijdstip van arriveren (verschillend en niet allemaal tegelijk) en ook vertrek. Laat iedereen zijn smart telefoon thuis laten of in de auto. Mediteer samen en deel in liefde samen.
  .
 14. Zet de bluetooth uit op je telefoon zodat je niet ongevraagd verbinding met andere telefoons of apparaten kunt maken. Wil je echt zeker zijn, stap dan over op een telefoon met 2G netwerk. Dat is even wennen, maar je kunt nog steeds gewoon bellen en sms’en.
  .
 15. Zet de corona-app van de overheid niet op je telefoon. Doe geen update van je smartphone, want daarmee wordt de app automatisch bij ‘gezondheid’ geplaatst. Als je dat al hebt gedaan, kijk dan goed of de app nog uit staat en activeer deze niet.
  .
 16. Betaal overal cash, dus gewoon eerst even pinnen voor je boodschappen doet. Het laten verdwijnen van het fysieke geld, is onderdeel van de NWO-agenda.
  .
 17. Sluit de dag rustig af. Kijk minimaal 30 minuten voor je gaat slapen niet meer naar een beeldscherm in welke vorm ook, dat geldt dus ook voor je telefoon. Lees nog iets, ontspan met een meditatie, of luister naar rustige muziek en ga dan naar bed.
  .
 18. Doe in bed nog drie minuten een diepe ademhalingsoefening zoals hiervoor beschreven. Kan gewoon liggend in bed en ga dan lekker slapen.
  .
 19. Zet je telefoon zoveel mogelijk op de vliegtuigstand, zeker als je gaat slapen. En leg de telefoon bij voorkeur niet naast je bed.
  .
 20. Overweeg om geen mondkapje te dragen. Beroep je op de regel van de Rijksoverheid die mensen vrijstelt die van mondkapjes ontregeld raken. Je bent niet verplicht om je medische gegevens te laten zien. Lees de site, voel je vrij om te doen wat goed is voor jouw gezondheid en wees creatief. De minister van Volksgezondheid en het RIVM gaven toe dat mondkapjes geen bescherming bieden voor dit virus. Deelname aan een experiment om gedrag te veranderen (en de angst in leven te houden) kan volgens de WMO alleen vrijwillig gebeuren. Beroep je op de Universele Rechten van de Mens en je grondrechten.
  .
  Als je toch een bekeuring krijgt omdat je geen mondkapje draagt, betaal deze niet en ga doorlopend in beroep met een bezwaarschrift. Dat duurt allemaal heel lang en vertrouw dat tegen die tijd de Waarheid aan het licht is gekomen.
  .
  Blijf in alle gevallen rustig, beschouw en besef dat de persoon voor je die jou aanspreekt of wil bekeuren, geen flauw besef heeft van zijn/haar eigen ZIJN. Stel slechts vragen en laat je niet meeslepen. Wind je niet op, dat is precies de energie die het duister wil. Jouw kracht van rust zal meer impact hebben dan dat je je mee laat slepen in de energie van de ander, want het licht is zovele malen sterker.
  .
 21. Als je toch een mondkapje draagt, neem een mondkapje dat je kunt wassen en gebruik iets van kant of een open geweven stof, zodat je toch kunt ademen.
  .
 22. Vraag hulp en vraag of iemand boodschappen voor je wil doen of laat het thuis bezorgen.
  .
 23. Als je wel zelf je boodschappen haalt en nog niet zonder mondkapje durft binnen te stappen, haal dan voor drie weken de verse boodschappen ineens in huis. Dan hoef je maar eens in de 3 weken heel kort een mondkapje te dragen. Haal voldoende voorraad in huis. Met name non-food en alles wat je lang kunt bewaren. Dan heb je sowieso altijd eten in huis en kan je in één keer voor maanden klaar zijn.
  .
 24. Ga tanken bij onbemande tankstations, zodat je de shop niet in hoeft om af te rekenen. Vermijd onprettige plekken waar je jezelf door de maatregelen niet fijn voelt en niet per se hoeft te komen.
  .
 25. Neem de regie over jouw eigen sociale leven. Bepaal zelf op welke manier je met elkaar om wil gaan en op welke manier je genegenheid wil uiten. Laat de regering niet bepalen hoe jij uiting geeft aan de liefde voor anderen.
  .
 26. Maak verbinding met mensen in een winkel of waar ook, die geen mondkapje dragen. Je zal verrast zijn wat voor leuke gesprekken met gelijkgestemden zich kunnen ontwikkelen. En daar word je weer blij van.
  .
 27. Ga geen discussie aan met slapers of andersdenkenden. Laat hen hun pad lopen en respecteer dat. Laat je dus ook niet door hen uit de tent lokken, dat leidt helemaal tot niets. Mensen die oprecht geïnteresseerd zijn, meer willen weten en ook bereid zijn daar zelf verder naar te zoeken om hun eigen waarheid te vinden kan je uiteraard helpen.
  .
 28. Vermijd mensen die boos, angstig, jaloers of afgunstig zijn of verblijf niet te lang in hun nabijheid. Of je moet jezelf al heel goed kunnen afschermen, maar dan nog kan het invloed op je energielevel hebben. Leer dus loslaten, ook familie en ‘oude’ vrienden behoren hiertoe. Bekijk hen wel met compassie, ze zijn nog niet zo ver en hebben nog iets uit te werken. Als ze niet meer resoneren met je, dan is het zo en richt je op gelijkgestemden.
  Ga goed voelen van wie en wat je energie krijgt en richt je daarop.
  .
 29. Laat je niet meteen testen als je je grieperig voelt, maar ga gewoon zoals normaal lekker uitzieken en goed voor jezelf zorgen. Neem extra vitamine C, D en citrusvruchten en kruip lekker onder de wol. Dan steek je ook niemand aan. Visualiseer bovendien doorlopend, terwijl je ligt uit te zieken, dat je gezond en heel bent.
  .
  Ben je zo ziek dat je zelf het gevoel hebt dat je een dokter nodig hebt, dan bel je die natuurlijk. Maar vraag je af waarom je je dan wel zou laten testen met een test die niet betrouwbaar is en waarmee je je DNA vrijwillig afstaat. Wat levert het je op? Op zo’n moment gaat het erom dat je adequate hulp krijgt en alleen een betrouwbare (bloed)test en diagnose kan je verder helpen. Omdat veel mensen zich nu te pas en te onpas laten testen en de PCR-test veel valse positieven geeft, houdt dit de lockdown maatregelen in stand. Dus laat je niet overhalen of intimideren, maar maak een keuze op basis van je vrije wil, dus wat jíj wilt. Volgens de Neurenberg code ben je nooit verplicht om een medische handeling te accepteren.
  .
 30. Al geloof ik persoonlijk niet in de tijdlijn van vaccinaties en zijn er dan allang andere ontwikkelingen gaande, voor diegenen die hier toch mee worstelen en dat nog niet kunnen loslaten het volgende. Ben je in loondienst en je werkgever gaat je hiertoe verplichten, dan zie je dat waarschijnlijk al aankomen. Maar wie is je werkgever om jouw persoonlijke lichamelijke integriteit aan te tasten? Dat is in strijd met alle universele mensenrechten en de Neurenbergcode. Het gaat er in dit geval om dat je voor je zelf kiest.
  .
  Je kunt het ook met je werkgever bespreken, maar kies uiteindelijk voor datgene dat voor jou het meest belangrijk is. Angst voor gebrek aan inkomen, is ook angst. Hoe begrijpelijk ook, je kunt echter ook andere wegen zoeken. Zie dat bedrijven bewust of onbewust chantage toepassen, vanuit hun eigen angst of omdat ze behoren tot het systeem van het duister. In beide gevallen blijft het echter een vorm van chantage met geld als inzet. En daarmee inspelend op de angst dat je geen geld hebt. Dus laat je je daarmee chanteren of ben je niet chantabel en dus krachtig en sterk?.
  .
 31. Mensen met een eigen bedrijf die in de problemen komen, zoek naar andere mogelijkheden. Ikzelf heb een bedrijf dat al vanaf maart zoveel klappen heeft gehad, maar heb gezocht naar alternatieven, daarin vertrouwd en ze komen op mijn pad.
  .
 32. Help anderen waar je een goed gevoel bij hebt, waarmee je hen kunt helpen. Dat kan aandacht, liefde en attentie zijn, maar ook een tas boodschappen, onderdak en als het in je vermogen ligt, financiële steun.
  .
 33. Durf om hulp te vragen, denk in bijzondere gevallen bijvoorbeeld aan crowd funding. Even een rekenvoorbeeld. Als alle wakkere mensen elkaar vanuit liefde helpen met een klein bedrag, kunnen de onafhankelijke media blijven bestaan, kunnen minder bedeelde maar wel wakkere mensen leven en eten. Stel dat er twee miljoen Nederlanders zijn die wakker zijn en die betalen elk 5 euro per maand aan diverse personen, sites of waar zij zich mee verbonden voelen, dan verdelen we onderling 10 miljoen euro per maand over deze groep wakkeren. En van die twee miljoen kan het grootste gedeelte zichzelf nog prima redden, dus ook iets afstaan voor de kleine groep die het nu even minder goed redt. Is dat niet de basis van 5D? Delen en als groep wakkeren elkaar steunen? En niet vasthouden aan materiële waarden voor alleen jezelf? Dus neem zelf initiatief en ondersteun wat jij kunt missen en waar je ook een goed gevoel bij hebt. En dat met een relatief klein bedrag. Dat zal als jij het nodig hebt naar je terugkomen, dat is de kosmische wet van de aantrekkingskracht. En dit zal maar tijdelijk zijn, het hele schuld/slaven systeem verdwijnt in 5D.
  .
  Steun deze site
  .
  .
 34. Zet in en rondom je huis orgon-energie door middel van orgonites, towerbusters en cloudbusters. Meer over orgon kan je hier lezen https://www.orgonisenederland.nl/
  Kort gezegd zet orgone energie, negatieve energie in positieve energie om. Het neutraliseert negatieve energie.
  .
 35. Volg in alles je hartgevoel en ben je bewust dat je hoofd je hart kan misleiden. Dus stem steeds af op je gevoel, neem er de tijd voor. Wat voel je in je onderbuik en in je hart? Laat het niet overrulen door het stemmetje in je hoofd, maar blijf trouw aan je onderbuikgevoel en je intuïtie, ongeacht wat iedereen om je heen ook zegt.

Er zullen ongetwijfeld nog veel meer mogelijkheden zijn. Besef dat jij elke keer uit vrije wil zelf de keuze maakt voor jouw tijdlijn. En vraag je dus bij elke keuze af, is dit een keuze vanuit angst of liefde? En vertrouw erop dat er veel meer mensen beseffen wat er gaande is, dan je mogelijk aan de buitenkant ziet.

Er is zoveel gaande op het moment. Zowel op astraal niveau als in onze manifestatie op aarde. Denk aan Jantje die met zijn duim het gat in de dijk dichtte. Er zijn inmiddels zoveel gaten in de dijk, die zijn bijna niet meer te dichten, dus het is wachten op het moment dat de hele dijk ineens doorbreekt. Kies een praktische aanpak die bij jou past, naast alle bovengenoemde suggesties zijn er nog zovelen. Zoek en gij zult vinden. En vertrouw door alles wat je leest, waarvan je weet dat het Waarheid is, dat dit de verbinding is met de Bron, want die kent alleen maar Waarheid, Licht en Liefde. Draag je steentje bij en vertrouw op de doorbraak van de dijk die we samen manifesteren, dat is ons moment, de overwinning van het Licht.

Tara

Door: Tara | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de bron “Bron: www.ellaster.nl” duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld.

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *